Een fijne en succesvolle behandeling

Een goede, duidelijke en professionele behandeling

Altijd top en vakkundig personeel.

Altijd wordt je vlot geholpen en deskundig advies.

alleen jammer dat ik twee keer afspraak maak met korting omdat jullie 10 jaar bestaan, maar bij behandeling te horen krijg dat dat niet zo is of niet bekend in jullie systeem.

Heel goed!

Hele vriendelijke arts die alle tijd had.

Vriendelijke personeel

Kundig, goede uitleg en hygiëne

Ik ga altijd naar Arnhem en wordt behandeld door Thomas.

Zeer kundig, professioneel en vriendelijk in het contact!

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen, werd goed geïnformeerd over en tijdens de behandeling en de behandeling werd zeer zorgvuldig uitgevoerd. Zeer tevreden!

Netjes ,hygiënisch en vriendelijk personeel . Behandeling zoals je verwacht en goede resultaat.

Bij mij niet geholpen

Ze zijn super aardig en geven goede uitleg .... Zeer mooie kliniek Maar bij mij heeft het helaas niet geholpen (heb nog steeds wallen) Ik zou ze aanraden maar weet dat het soms ook niet werkt

Zeer tevreden!

Ben na een behandeling altijd weer zeer tevreden over het verloop van het contact en 't beoogde resultaat! Echter vind ik het wel jammer dat telkens een andere arts de behandeling weer uitvoert. Je kunt iig geen voorkeur voor een arts in het bijzonder opgeven.

Altijd tevreden

Kom al jaren bij city clinics altijd heel tevreden over de behandeling. Verschillende locaties geweest personeel altijd vriendelijk.

Goede ervaringen!!

Altijd tevreden met het resultaat!

Fijn geholpen

Erg vriendelijke gastvrouwen en artsen. Eerst alleen botox in frons en wenkbrauwlift. De volgende keer ook voorhoofd gedaan maar dit pakte zo goed dat het mijn wenkbrauwen juist weer iets naar beneden drukte. Gebeld en kon 2 dagen later direct op nacontrole komen, arts zag het 'probleem' en heeft wenkbrauwen wat bijgespoten en aantekening gemaakt voor volgende keer. Ben zeer tevreden en kom volgende keer weer :)

Heel goed

Er wordt goed geluisterd naar wat je wil, en het resultaat is prachtig

Goede info en snelle behandeling

Ik kwam voor botox tegen migraine. Dit helpt fantastisch en ben dus heel erg blij. Daarnaast bouwen we het stapje voor stapje op en wordt echt geluisterd naar mijn probleem en dus wens.

Zeer fijne service

Prima advies

Duidelijke uitleg en netjes behandeld

Geen goed resultaat

Jammer.

APELDOORN ERNES THE BEST

Supereerlijke en oprecht ervaren arts! Veel ervaring en leverde Topwerk Echte VAKMAN !! Ging altijd naar Westervoort waar Top cosmetisch arts zit Madam Care Aswat TOP VAKVROUW Maat door mijn gezondheid mocht ik geen afstanden auto rijden Ernes kende ik ..en dit is 5 min van mijn huis. . Zo blijf ik er strak en goed uitzien Dankzij Ernes Dank je wel Profilo zeker aan te raden !!!! Voor de oudere huid

Fantastisch

Goed geholpen, 1e keer, maar zeker niet de laatste!

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijke ontvangst en deskundige uitleg gekregen over de behandeling. Ook tijdens de behandeling werd ik goed geïnformeerd over wat de volgende stap zou zijn.

Zeer vriendelijk en deskundig behandeld

Niet helemaal blij

Bij 1 botoxzone is net iets teveel Botox gespoten waardoor ik nu een scheve lach heb gedurende 3 maanden en het duurde 6 weken voordat mijn zwelling van een filler verdwenen was. Arts heeft toegegeven dat de teveel Botox een inschattingsfout is geweest. Maar heb verder (nog) geen compensatie gekregen. En heb een keer voor een dichte deur gestaan.

Er wordt ècht meegedacht

Ik kom hier al verschillende jaren, maar het laatste jaar bij Hossy Zamini. Ze denkt ècht mee hoe het beste resultaat te kunnen bereiken en neemt echt de tijd voor je. Niet simpelweg prikken, cashen en door.. zoals vele andere. Heel fijn, een aanrader!

Tevreden zoals altijd

Rustige kundige dame nam de tijd

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen