Goede service en denken mee

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en een goede spreiding van vestigingen door het land.

Gewoon super

Goed advies en na zorg

Ik wordt altijd netjes ontvangen, wordt altijd gevraagd hoe het gaat en is gegaan, en waar ik uiteindelijk voor kom, de behandeling is ook prima, zo niet is het ook geen probleem als je voor een na behandeling komt, ik wil er wel bij vermelden dat ik altijd Nadiene uit Nijmegen vraag, omdat ik me bij haar zeer comfortabel voel.

Top!

Ik ben tot nu toe 3 keer bij de kliniek in Groningen geweest . En ik ben zeer tevreden telkens over het resultaat

Ik heb heb vaker elders Botox laten zetten , maar nog nooit ben ik zo tevreden geweest . Ik kom hier zeker terug .

Geweldig!

Ik ben super blij met het resultaat van mijn botox behandeling. Liesbeth is een super kundige arts. Ze is heel vriendelijk en ook heel eerlijk. Ik zal zeker bij haar terugkomen. Al met al een hele fijne ervaring!

Pijnloos

Eerste x binnen komen vriendelijk ontvangen goede uitleg Pijnloos prikjes Kom snel weer terug Groetjes linda

Kundige mensen, nette omgevjng, goede prijs/kwaliteit verhouding

Super goed!

Zeer vriendelijke mensen,en de behandeling is geweldig!

Goede eerlijke uitleg! Prettige omgang en behandeling.

Goede voorlichting en behandeling

Gaven vertrouwen, hebben goed geluisterd en vragen volledig beantwoord

Super klantvriendelijk!

Online plannen is een makkie. Geen lange wachttijden, goede uitleg voor de behandeling en prettige behandeling zelf. Liever iets te weinig inspuiten en een beetje bijspuiten dan je voor gek laten lopen. Top! Heb City Clinics gelijk bij een vriendin aangeraden!

Fijne ervaring

Eerste ervaring was echt heel fijn. Er wordt meegedacht en resultaat is echt perfect

Zeer tevreden over de behandeling bij Merel en bij Marleen. Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Zeeburg. Goed resultaat! En ik kom zeker terug.

Prettig ,goed en vlot gedaan

Kom zeker weer terug

Fijne kliniek!

Fijne kliniek, met leuke vriendelijke artsen waarbij ik mij meteen op mijn gemak voel. Wat ik erg op prijs stel is het altijd eerlijke en deskundige advies wanneer iets wel of niet te doen.

Niet echt tevreden

Ik was niet echt tevreden

Top!!!!

Ik kom bij dr. Norbert, al jaar en dag. Deze man is erg kundig en geeft zijn eerlijke advies. Altijd een zeer goed resultaat. Voor mij geen ander.

Vriendelijke mensen, en een 10/10 service. Prijs-kwaliteit ook 10/10.

Uitstekende artsen met gevoel

Er wordt geluisterd en je krijgt eerlijk en duidelijk advies. Arts stelt je op je gemak en legt uit wat hij precies doet.

Vriendelijk, in goed overleg

Hele fijne overstap achter de rug naar een prettige, voorzichtige arts. Ik ga zeker weer

Slecht

Behandeling voor Botox voorhoofd en kaaklijn fillers. Na net 2 maanden de Botox uitgewerkt, kaaklijn fillers na 2 mnd ook niet meer zichtbaar. Hiervoor bij 2 andere klinieken geweest waar de Botox zeker 4/5 mnd bleef zitten daarna pas minder werd. Ook niet goed ingelicht met de controle afspraken. Een dikke vette no go!

Gemaakte afspraken worden niet nagekomen, nul resultaat

Zeer slecht behandeld. Zowel tijdens de behandeling als erna. Voorgesprek gehad voor het behandelen van rokerslijntjes. Tijdens dit consult werd geadviseerd om de mondhoeken ook mee te nemen. Afspraak gemaakt en schriftelijk bevestigd. Tijdens de behandeling zijn de mondhoeken meegenomen maar met nul resultaat. Ook de behandeling rokerslijntjes minimaal resultaat en niet zoal besproken. Controle consult aangevraagd en daarin werd ineens aangegeven dat de mondhoeken niet me waren genomen, vandaar geen resultaat. En dat terwijl de foto’s het tegendeel bewijzen. Je wordt dus als klant als leugenaar neergezet en geen enkele oplossing wordt geboden. Zeer slechte ervaring dus!

Niet genoeg resultaat

Heb nu 2x botox in laten zetten voor mijn voorhoofdsrimpeltjes. Heb het idee dat ze te weinig gebruiken want het effect is snel verdwenen. Ondanks dat ik bij de tweede keer had aangegeven dat ik het effect te weinig vond de eerste keer. Ik weet wel dat ja na 2 weken terug kunt komen maar beide keren was ik rond die tijd verhinderd. Ze zijn gunstig qua prijs maar misschien gebruiken ze daardoor minder botox?

Vriendelijk en kundig personeel

Fijne manier van behandelen