Super goede ervaring.

Ik ben goed geadviseerd en de dames waren zeer vriendelijk. Daarnaast ben ik geveterden met het behaalde resultaat.

Zeer professioneel!

Fantastisch!

Please improve the doctor's injection skills

When she was doing Botox on my face. Her hand was shaking. That make my face have extensive bruising. This is not normal. I did botox so many many years. This have never happened before. I think city clinic should hire better standard doctors . They have lisences to do infection, its not mean they have good skill and good experience to do rejection on customers face.

Hele fijne kliniek, voelde me op m’n gemak en alles was duidelijk

Ben zeer tevreden en kom zeker terug

Matig

Bij de eerste behandeling met Botox had ik een flinke bult en blauwe plek boven mijn oog. 2 weken later voor een controle teruggeweest. Toen nog een keer mijn wenkbrauw ligt bijgespoten. Daardoor is nu het oog waar 2x gespoten is dikker en kleiner.

Behandeling werkt!

Eerste keer botox: Botox onder de oksel genomen voor het eerst en ik merk zoveel verschil. Had ik veel eerder moeten doen. Mijn plan is nu elke zomer te gaan.

Fijne kliniek en personeel

Blij met het resultaat Ik heb nog nooit bij een andere kliniek zo snel mooi resultaat gezien na mijn botox behandeling Sanne is heel lief en kundig

Ik ben zeer tevreden en kreeg mooi resultaat

Ik ben er voor de eerste keer geweest door advies van mijn zus en ben erg tevreden. Ik kom zeker weer terug

Geweldig kliniek! Arts geeft goed advies en heeft verstand van zaken!

Geweldig kliniek! Arts geeft goed advies en heeft verstand van zaken! Goed overleg arts/patiënt. Blij mee!

Professionals en uitstekende service

Super leuke en lieve dames! Service is perfect!

Fijne uitleg

Voor de eerste keer ben ik erg tevreden

Geweldig, super goede behandeling

Ik ben helemaal om, profhilo gehad en botox! Zo'n rustige en goede uitleg, leuke en prettige mensen. Haider heeft mij heel goed begeleid, dank je wel! En in september kom ik weer!

Always great results

Will always keep coming back. My last Botox procedure 4 May in Rotterdam Noord has yielded the best results thus far. I have been visiting City Clinics since 2017 in various locations and always return.

Heel fijn personeel

Leggen alles goed uit en dringen je niks op

Voor en tegegendelen

Ik werd heel netjes en vriendelijk geholpen..... ook wel duidelijk allemaal. Was ook mijn 1e x bij city clinics Lekker dichtbij ook een voordeel Na 2 weken wel wat bij moeten werken...nu al bijna 2 weken met blauwe plekken van botox. Ieder heeft zn eigen merk maar weet niet of dit het beste bij mij past. Prikjes waren ook wat pijnlijker dan wat ik voorheen gewend was. Nu moet ik nog bekijken hoe het verdere verloop is. Voor nu een nee maar ik weet niet hoe het verdere verloop is en hoelang ik er plezier van heb

Prima ervaring

Hello

Hello my experience for crow’s legs Botox wasn’t that good I didn’t satisfy , the effect started disappearing so fast . That’s it thank you

Vriendelijk ervaren

Erg goed geholpen, botox zware frons + voorhoofd

Samen hebben we goed overlegd wat mijn wens is en ik heb aangegeven dat de laatste keer erg goed was gelukt. Een jongen heeft die keer mijn botox gedaan en het was perfect. Ze hebben mij laten zien dat ze alles precies bijhouden in hun systeem en op deze manier was het voor beide kanten duidelijk waar de botox het beste geplaatst kan worden. Dit gedaan en ik ben super tevreden! Ik hoef niet terug te komen om het bij te werken. Ze zijn altijd erg vriendelijk en nemen de tijd. Ook vind ik het fijn dat ze mij niet pushen om elke 3 maanden botox te doen. Ik doe dit 1 keer per jaar voor de zomer. Puur voor de rust in mijn frons bij fel zonlicht. Dit begrepen ze goed en voelt voor mij ook goed.

Vakkundige medewerkers

Ben heel tevreden met het resultaat en zou het iedereen aanbevelen.

Deskundig en goed advies

Heel fijn

Ben benieuwd wat er mee gedaan wordt als je niet tevreden bent.

Prettig geholpen en voorgelicht.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen