Lang wachten, onpersoonlijk, duur

Mijn ervaring is dat geld verdienen prioriteit krijgt. Tandarts is duur en behandelingen worden zoveel mogelijk opgesplitst. Verder is er lange wachttijd. In een grote praktijk met veel wisselingen van personeel dat je behandelt (altijd een ander) komt dit onpersoonlijk over voor mij. Behandelingen zijn wel goed.

Goed geïnformeerd en super goed gegaan. Weten wat ze doen .

Tijd. En kwaliteit

Nemen goed de tijd voor de behandeling waardoor de kwaliteit uitstekend is

pijnlijk blauw

Mijn laatste ervaring staat in totale tegenstelling van al mijn voorgaande keren. Ïk had nu iemand anders dan normaal. Ik heb veel meer pijn ervaring tijdens prikken en dagenlang met 5 blauwe plekjes rondgelopen. Kan gebeuren maar dit wens ik echt niet nogmaals te ervaren.

Super vriendelijk

De afspraak zelf gaat erg snel. Maar als je bekend met botox bent is dat geen issue. Super vriendelijk en verzorgde dames.

De kennis is groot de service nog beter

Hele lieve en kundige dames bij Cc Reeshof Tilburg. Duidelijke en eerlijke uitleg. Geen verkoop praatjes. Voor en na foto's worden gemaakt. Waardoor je goed verschil ziet. Als je precies doet na de behandeling (eigenlijk niet doet, sporten sauna) heb je een mooi resultaat waar je lang plezier van hebt.

Lipfiller laten plaatsen. Ze waren zeer meelevend en namen alle tijd en vroegen wat mijn wensen waren en gaven ook goede adviezen. Resultaat was perfect, precies zoals ik het wilde. Ik ga er zeker weer heen.

Ik kom bij Sven, in Hilversum, professioneel, sociaal en eerlijk. Absoluut een aanrader! Bovendien ook nog eens gezellig bij hem in de stoel.

Lieve arts, goed uitleg

Leuke vriendelijke mensen

Mooie hartelijke ontvangst. Vakkundige mensen. Als er iets is kun je zsm weer terug komen zodat ze je even kunnen zien. Kom hier al een tijdje en blijf hier ook komen.

Behandeling goed uitgelegd en perfect uitgevoerd

Zeer nette en professionele kliniek

Mijn eerste keer hier en ik ben positief verrast. Ik werd zeer snel geholpen en de locatie was 100% spic en span. Vriendelijke mensen en fijn in het contact.

Jammer…

Nu net, 2 uur voor mijn afspraak werd ik afgebeld dat mijn afspraak niet door kon gaan ivm niet bekwaam zijn van arts, uiteraard vind ik het professioneel dat ze het werk serieus nemen maar het had wel eerder gekund..van de week kreeg ik nog een mail wat ik wilde en daar werd positief op gereageerd, tuurlijk kreeg ik excuses maar je kijkt er toch naar uit, aandachtspuntje dus! Tip..als je een afspraak maakt, vraag even na of de arts daadwerkelijk bekwaam is.

Professioneel en accuraat

Mijn bezoek was relatief kort. Zeer nette ontvangst. Correcte intake en vakkundige behandeling en goede after service adviezen. Ook nog naslagwerk om eea thuis na te lezen. Aanrader!

fijn prettig

prettige medewerkers

Fijn geholpen, goed advies en kundige arts!

Altijd goede ervaringen in Tilburg!

Tijdens het eerste bezoek enthousiaster ontvangen. De arts was hetzelfde in gedrag en prima behandeling. De assistente had haast en weinig tot geen aandacht in tegenstelling tot het eerste bezoek.

Ik was een beetje vroeg maar werd heel hartelijk ontvangen. Goede uitleg en geven goed persoonlijk en eerlijk advies

Ben heel blij met het resultaat en ben goed geadviseerd door de cosmetisch arts.

goed advies en heel mooi resultaat.

Vriendelijk en duidelijk geholpen.

Werken goed op tijd. Geen wachttijden. Zijn belangstellend en geven duidelijk advies. Fijne clinic.

Goede adviezen en service

Goed geholpen door dr Sarah Huisman. Ze geeft goede adviezen en het resultaat is erg mooi

Erg professioneel!

Duidelijke uitleg en erg professioneel.

I just recommend

I'm very satisfied. I get what I expected.

Afstandelijk

Goede prijs