Heel prettig geholpen.

Heel prettig geholpen

Goede uitleg , ik ben heel te vreden. Al meerdere klinieks geprobeerd en steeds kreeg ik hoofdpijn van de Botox. Bij city clinics helemaal niet.

Ervaring is helemaal hersteld, word in den bosch uitstekend geholpen

Snelle goede fijne manier van handelen

Erg fijne lieve arts

Lief en deskundig advies gehad

Hele lieve jonge vrouw met goed en eerlijk advies

Heel goed ervaring

Heel goed

Super vriendelijk en goed geholpen!

Ik ben ontzettend fijn geholpen als het resultaat nu ook zo is ! Voor mij een dikke 10

Goed,bij de juiste persoon

Wel tevreden, maar ik merk wel dat het per persoon verschild wie de botox voor mijn frons plaatst.

Vakkundig

Afspraak maken gaat heel soepel, Ik word hier altijd netjes, professioneel en pijnloos behandeld. Raad deze paraktijk zeker aan.

Fijn

Altijd vriendelijk ontvangen . En de behandeling wordt met zorg uitgevoerd.

Mooi resultaat en zowaar prikjes met zo min mogelijk pijn

Je bent echt te gast, ontvangst en begeleiding voelt hartelijk. En bij een andere partij deed het prikken erg pijn, dat is hier een stuk minder. Meer beleid en kleiner naaldje. Als 3 keer geweest dus meerdere keren bevestigd gekregen.

Voor een lipflip bij dokter Neda in Drachten geweest, ze is erg behulpzaam en stelt je goed gerust, ga graag nog een keer heen!

kundig en erg vriendelijk

Goede service en kundige artsen. Zeer tevreden.

Superfijn en professioneel

Het was de eerste keer dat ik Botox heb laten zetten. Ik vond dat er een fijne uitleg, professionele uitstraling en prettige omgeving was.

This was my first time to tried to do in Netherlands bcs actually I only did kind of this in Thailand. Well I did Filler and Botox with them.In the first 2 weeks my cheek line was swell then I went back to the doctor to recheck then She uses some cream to did massaged on that spot to me and now my cheek line no more swell ,smooth and I almost don’t see my winkel on the spot anymore. For the Botox between my nose and eyes also was well.I don’t see any problems on it. In this price and expiry time was fine. I will come back to do Filler and Botox with them soon. Only this Clinic should have The Thread Life and something else so I don’t need to do with other doctor! I recommend everyone to come here bcs they are good team ,Friendly ,good quality and good service!

Altijd tevreden met City Clinics

Mijn ervaringen met City Clinics zijn, tot nu toe, zeer positief. De artsen zijn heel vriendelijk en vakkundig. Ik ben nooit met een ontevreden gevoel naar huis gegaan en ik blijf zeker terug komen. Soms kom ik een gastvrouw tegen die minder vriendelijk is dan een andere, en het wordt nooit iets aangeboden, ik heb het over de praktijken Breda en Tilburg Reeshof; ik heb het zelf moeten vragen voor een kopje thee/koffie. Ik begrijp de concurrerende prijzen maar het blijven bedragen, zeker in deze tijden. Dat ‘lopende band’ gevoel is wat minder (alhoewel, Dr. Tjeerd de Jong neemt de tijd en hij stelt de klanten op hun gemak. Il heb ook Dr. Fatima Khan en Dr. Sven Goetstouwers gehad en ze zijn ook heel vriendelijk en vakkundig). Maar goed, aan de andere kant ik ging tegelijkertijd regelmatig ook naar een andere (particuliere, prijzig) kliniek die mij het gevoel heeft gegeven belazerd te zijn, en het ergste van alles, mij de deur uit laten gaan met een hele, hele slecht gevoel en totaal niet serieus genomen. Dat is een grote fout van een bedrijf/ondernemers tegenover een terugkerende klant.

Heel tevreden!

Warm welkom bij mijn ontvangst. Professioneel advies. Goed eindresultaat.

Zeer goed geadviseerd, heel professionel en mee denkend. Ben voor huidverbetering geweest, heb ik al de vervolg afspraak ook al geboekt. Resultaat? Goed. Ik raad City Clinics, zeker aan.

geweldig

Heel vriendelijk, nemen alle tijd. secuur werk.

heel positief

vriendelijk en goede uitleg en ik ben zeer tevrede

Heel goed geholpen!

Weer super ontvangen in Alphen. Behandeling ging lekker vlot, heel blij mee.

Slecht

De ene arts zegt bij de kin kunnen geen fillers en spuit er Botox in, na 2 weken zie je het volledige resultaat zegt hij en na 2 weken de na controle en je ziet geen verschil. De andere arts die de na controle deed zegt weer over 3 a 4 maanden zie je het en zegt weer dat fillers wel in de kin kunnen!! Ze spreken elkaar tegen beide artsen, zonde van het geld bij deze kliniek je ziet geen verschil, bij de prijs in zit de na controle en eventueel wat Botox bij spuiten. Nou nee als antwoord krijg je ik kan je nu verder niet helpen, slechte ervaring bij deze kliniek!!

Relaxed

Goede uitleg, de tijd nemende, resultaat viel beetje tegen maar kan ook aan mijn verwachting hebben gelegen

Ik ben zeer tevreden , aardige mensen

Zeer deskundig

Oranjesingel 26