Kennis, ervaring en service

Altijd accuraat geprikt

Vriendelijke medewerkers

Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen in een nette ruimte. Na invullen van formulieren werd ik naar de behandelkamer gebracht. Er werd duidelijk gevraagd naar mijn wensen en uitgelegd wat de werking was van de injectable. Alles ging prima alleen helaas flink blauwe plek op voorhoofd na behandeling. De medewerker had me dit wel al voorzichtig doorgeven. Dit is ruim 10 dagen zichtbaar geweest dat was jammer. Mijn ervaring was goed en ik zou weer voor deze salon kiezen en dan hopelijk geen blauwe plekken.

Goede uitleg

Heel goed!

Er werd echt tijd voor me genomen en ik ben uitstekend geadviseerd.

Super advies

Altijd fijn om weer zo ontvangen te worden . Alle tijd voor vragen . En behandeling ook snel en accuraat! Ben zeer tevreden.

Altijd goed

Kom al jaren bij juliie altijd super

Hele goede arts

Kennis en vriendelijk

Goede uitleg omtrent behandeling en verstand van zaken. Zeer vriendelijk geholpen.

Leuk personeel en nemen tijd voor je. Luisteren naar wat je graag wilt en leveren mooi werk. Kortom, ik kan iedereen City Clinics aanbevelen en een aantal vriendinnen heb ik al overgehaald! Super leuk.

Goeie wenkbrauw lift heel goed resultaat

Erg blij mee. Vooral omdat mijn oog iets hing door een trauma. Nu bijna niks meer van te zien.

super!!

helemaal top en super vriendelijk altijd

Blauwe plek

Ik heb een week lang met een zeer blauwe en pijnlijke plek bij oog gelopen!! Had juist een nwe klant naar jullie verwezen !

Prettige, professionele benadering

Fijne ervaring met professionele artsen. Wordt goede uitleg gegeven over de behandeling. Enig nadeel vind ik dat er steeds een andere arts is.

altijd zeer prettig!

bijzonder prettige ontvangst altijd en een goede behandeling!

Fijne sfeer goede behandeling

Top ervaring echt een aanrader!

Heel blij met de service en het resultaat

Wordt altijd heel vriendelijk en goed geholpen en ben blij met het resultaat van mijn behandeling.

Efficiënt & effectief

Kom er al jaren en altijd zeer tevreden. De arts doet zijn werk heel goed uitvoeren snel en met mooi en vrij pijnloos resultaat

Goed!

profilobehandeling & botox. Dr. Frederieke is een schat! Ze heeft me goed voorgelicht en het ziet er goed uit. Ik ben er heel blij mee.

Fantastisch

Vriendelijk en vakkundig

Goede bejegening, geen nagesprek gehad

Bij Viry clinics was ik snel aan de beurt. Goede bejegening. Duidelijke uitleg. Resultaat niet helemaal naar wens. Ik zou na twee weken gebeld worden. Dit is nog niet gebeurd. Nu bijna 3 weken na behandeling

Goede nazorg servie

Heel fijn dat ik terug kon komen. Botox zat na de eerste keer niet mooi maar mocht terug komen en nu super tevreden

Goed geholpen

Goede ervaring

Mijn eerste was goed bevallen dus heb mn 2de afspraak ingepland.

Geweldig.

Zeer meedenkend.