Helder, duidelijk en vriendelijk

Positief in alle opzichten

Bij mijn laatste was de arts goed met haar uitleg heel fijn dus .

We komen er wel samen

Afgelopen week geweest en ik had even m'n ongenoegen geuit over het feit dat in mijn beleving elke keer als ik kom er een ander verhaal/andere uitleg gegeven wordt waardoor ik niet weet waar ik aan toe ben en het resultaat niet altijd helemaal naar wens was. De positieve review komt dan ook doordat ik vind dat er naar me geluisterd werd en het goed, netjes en klantvriendelijk is opgepakt. Hierdoor ben ik tevreden naar huis gegaan en heb de volgende afspraak al gemaakt.

Heel vriendelijk en goede uitleg

Heel goed

Geweldig bij City Clinic. Zeer op mijn gemak. De laatste keer was uitstekend. Meestal kom ik terug voor een beoordeling. Deze keer was het geweldig.

Vriendelijke mensen, uitstekend resultaat.

Je wordt allervriendelijkst behandeld, krijgt duidelijke uitleg. Het resultaat is naar volle tevredenheid.

Botox vindt ik minder goed dan in andere klinieken

Kan nog steeds een beetje fronzen

Duidelijk, vriendelijk

Was een goede ervaring, vriendelijke mensen en goede uitleg.

Zeer professioneel

Erg vriendelijke mensen. Goede voorlichting en prima behandeling. Ik ben erg tevreden.

Heel belangrijk is dat je de gene die jou helpt vertrouwd. Ze geven eerlijk en oprecht advies. En ik vind dat de gene die mij heeft geholpen echt goed is. En wat niet echt onbelangrijk is. Dat het betaalbaar is.

Kom hier zeker nog eens weer voor behandeling

Parkeerplek voor de deur is super geregeld. Vriendelijk ontvangst, ruimte voor bepalen van de behandeling van m’n marionet lijnen ( was m’n eerste keer). Het behandelgebied is mooi geworden. Professioneel personeel.

NEDA !

Neda uit Assen/Groningen is een rustig, zeer kundig arts en mooi persoon. Begrijpt goed wat je wilt.

Altijd blij mee

De artsen zijn ervaren, de behandeling ontspannen en het resultaat altijd goed. Ik ben er blij mee.

Super vriendelijk, open en heel goed geholpen

Fantastische ervaring!

Vriendelijk. goede uitleg en goed resultaat

Vaak verschillende specialisten

Jammer steeds andere specialisten, laatste keer bont en blauw. Nog steeds niet weg

Goed en kundig advies

Arts vertelt duidelijk de mogelijkheden en welk resultaat je zou kunnen verwachten, en gaat voor subtiel resultaat. Ik ben zeer tevreden.

Super uitstekend resultaat

Heel erg vriendelijk goede uitleg en mooi resultaat ik ben tevreden!

Mijn behandeling is prima uitgevoerd.

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij City Clinics kwam en zeker niet de laatste keer. Marleen Bruining nam alle tijd, was uitermate zorgvuldig en zorgzaam. En… vriendelijk. Ook de service erna was prima, ik mocht terugkomen als m’n verwachtingen van de botoxbehandeling onvoldoende was. Vandaag iets bijgespoten. Ik ben uitermate tevreden.

uitstekende behandeling

uitstekende behandeling gezicht gehad met goed resultaat ben erg tevreden ook over de deskundigheid medewerkers

De behandelingen zijn perfect voor mij, mooi resultaat. Ik voel me veilig en het is vertrouwd. Lieve behandelaars met erg goed advies.

Prettig ontvangst en verzorgt en schone accommodatie

Prima, ik zocht na mijn verhuizing iets dichter bij huis iets voor een Botox . Fijn om te merken , dat ze hier eerlijk advies geven en ook geen behandelingen doen ( zoals filters) ,omdat ze daar niet gecertificeerd in zijn. Dit ook zeggen en je dan doorsturen.

Goed!

Eindelijk mijn frons weg zoals ik het graag wil, Ben in Emmen geweest en geholpen door Kimberly

Super heel tevreden

Iedere keer weer tevreden. Eerlijk en duidelijke uitleg.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen