Prettige ervaring

Prettige ervaring, kundige artsen met duidelijk en realistisch advies

Altijd weer super blij met het resultaat

Erg fijne kliniek, makkelijk bereikbaar goeie deals in de mail, vriendelijk en goede artsen en blijf zeker terugkomen!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Kom hier al jaren en ben heel tevreden.

Prima kliniek

Goede informatie en tevreden over behandeling ♥️

Super ervaring

Fijne arts en een goed resultaat

Professioneel, fijne service en advies!

Professioneel personeel. Deskundig advies en goede nazorg!

Deskundig, vriendelijk

Vriendelijk, deskundig, goede uitleg en begeleiding.

Zeer tevreden over arts frederike fransen

Ik werd goed geholpen

Ben erg blij hoe het eruit ziet

Gastvrij

2 medewerkster waren erg aardig en heel veel uitleg over behandeling

Snel en adequaat

Alles wat er gebeurt wordt van tevoren uitgelegd en de behandeling zelf is een standaard procedure waardoor het elke keer een ontspannen ervaring is.

Goede behandelingen gehad !!

Heel goed advies en behandelingen gehad. Een verdovingscreme zou wel bij de behandelingen wel meer mogelijk moeten zijn, omdat injecties toch behoorlijk gevoelig kunnen zijn!!!

Vriendelijk en kundig

Heel vriendelijk prettige en ontsnappensfeer

Erg fijn geholpen door Haider Alnahwi! Hij neemt de tijd, stelt je op je gemaakt en werkt precies en kundig Goede uitleg en nabehandeling!

Vriendelijk en goede resultaat!

Vriendelijke artsen, en goede resultaten. Indien de Botox toch niet helemaal goed gepakt heeft, kun je zonder problemen na 2 weken terug komen om nog wat bij te zetten.

Alles gedaan zo als ik het wilde. De 2 dames waren vriendelijk en correct in de behandeling.

Kundig en geduldig

Er werd tijd genomen om mijn medische achtergrond goed te duiden. Vervolgens zeer vakkundige behandeling gekregen. Er wordt uitleg en aandacht gegeven. Mooi resultaat!

Super tevreden!

Goede uitleg en denken mee met verbetering van de huid. Mooi natuurlijk resultaat! Zeer herhaaldelijk heb ik opnieuw een afspraak ingepland om het resultaat goed bij te houden.

Ik ben heel fijn behandeld en goeie uitleg

Netjes en goed geholpen

Goede en snelle service

Afspraak kon op korte termijn, kundig en snel geholpen

Friendly and good service

Very happy with the consultation and help! Results have been very good. Definitely returning.

Heel vriendelijke dokter maar wel pijnlijk

Ik zie nog niet echt resultaat maar moet nog even wachten. Ik heb al een week hele blauwe plekken

Goed geholpen

Ben aantal weken geleden voor het eerst hier geweest en ben dik tevreden. Zo tevreden dat ik binnenkort er weer heen zal gaan Hele fijne arts gehad

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen