Zijn vriendelijk

Er was een vergissing ontstaan ,maar is opgelost . Mijn dank hiervoor.

Ik ben goed geholpen.

De dokter die de filler geeft stelt me eerst op mijn gemak en gaat dan vakkundig te werk: mijn rimpels zijn een stuk minder zichtbaar.

Gewoon goed!

Zeer vriendelijke mensen en een prachtig resultaat voor een hele nette prijs. Ik kom hier graag en ik ben altijd tevreden met het resultaat.

Heel erg goed

Helemaal top

Gewoon prima

Ik ben nu op 3 verschillende locaties geweest. Allemaal prima. De laatste keer in Amersfoort beviel me nog net iets meer. Totaal geen zichtbaarheid van de prikjes en heeft gedaan wat de bedoeling was. Qua sfeer en entourage valt er nog te verbeteren. Prijs kwaliteit verhouding is top!

Fantastisch

Zeer vriendelijk personeel en efficiënt met tijd voor eventuele extra behandelingen.

Professioneel

Goede uitleg.

Professioneel

Super zorgzaam, zeer geduldig, erg bekwaam, zeer betrokken en oplossingsgericht. Je voelt je veilig en vertrouwd. Het klinkt misschien bijzonder, maar gewoon gezellige meiden die een mooie samenwerking en chemie hebben.

Aardige ontvangst goede uitleg Gaf advies over hoe zij het zou doen maar liet de keus aan mezelf Na 2 weken mag je terug komen echter was dit bij mij niet nodig ik ben erg tevreden!

Hele fijne kliniek in Alkmaar

Mijn ervaring met cosmetisch arts Morgianne Fraser is super. Ze luistert goed, en geeft goede adviezen. Bovendien is ze gewoon heel erg kundig en aardig. Ik voel me bij haar erg op mijn gemak, mede ook door de vriendelijke assistentes. Een bijzondere prettige sfeer. Ik raad zeker de kliniek in Alkmaar aan, schoon en een hele prettige sfeer. Met Vriendelijke Groet Sandra

Superfijn

Super fijne ervaring ben heel erg blij met het effect van de fillers. En ben zeer goed ontvangen .

Kundig

Vriendelijk geholpen en weten echt wat ze doen

Goed!

Hele fijne, professionele behandeling!

Goede uitleg, fijne behandelingen

Goed deskundige uitleg gehad. Duidelijkheid over de prijs vooraf dus geen verrassingen. Behandeling was snel. Zo weer buiten. Uitwerking voor mij uiteindelijk perfect!

Na een Botox voor de frons en de wenkbrauwen bleek dat de frons te snel weer terug kwam. Er was van tevoren ook overlegd dat ze niet een te hoge dosering wilde nemen maar mocht het niet genoeg zijn ik net 2 weken weer terug kon komen om bij te doseren.

Erg tevreden Over het resultaat

Bij mijn eerste bezoek was ik al onder de indruk van hun deskundigheid en persoonlijke benadering, en dit keer was het niet anders. Het personeel luistert goed naar je wensen en geeft eerlijk advies. Ik voelde me altijd in goede handen en het resultaat is precies zoals ik had gehoopt: natuurlijk en fris.

Geweldig resultaat door zeer aardige en kundige arts

Mijn eerste botoxbezoek hier dus wel wat spannend. De assistente die mij ontving kwam gereserveerd over. Niet de persoon om je op je op je gemak te stellen. De arts daarin tegen maakte dat ruimschoots goed. Geïnteresseerd, kundig en aardig. Door wat afleidende praatjes was de behandeling zeer snel gebeurd en pijnloos. Gaf vooraf veel informatie en mocht ik toch niet tevreden zijn dan kon ik na 14 dagen terugkomen. Gelukkig is dit niet nodig geweest en ben ik zeer tevreden met het resultaat. Ik ga hier zeker vaker komen.

Alles goed vlot verlopen correct geholpen

Super resultaat

Hele fijne medewerkers

Mijn ervaring bij deze kliniek was erg positief. De medewerkers zijn professioneel en vriendelijk, wat de hele behandeling erg prettig maakte. Ik kom hier graag terug.

Super!

Vriendelijk ontvangen goede uitleg gekregen van een super lieve arts en een pijnloze behandeling ga hier zeker weer terug!

Goede ervaring

Vriendelijk en professioneel. Goede uitleg. Evt nacontrole

Vriendelijk en snel

Prettig

Dokter roos heeft mij mijn zelfvertrouwen terug gegeven! Zeer vakkundig en weet wat ze doet. Voor mij nooit meer iemand anders!!!

Prima kliniek

Goed en helder advies