niet oke

er zou gratis botox extra bij gespoten worden als het niet voldoende zou zijn. Proberen een afspraak te maken, arts was ziek. Vervolgens was de arts op vakantie en heb ik het opnieuw moeten betalen. Niet juist. Voelt een beetje als de problemen van afzeggen van afspraken door de kliniek liggen bij de klant en die moet er voor bloeden. Erg vreemd.

Professioneel en prettig

Men geeft je aandacht en is geduldig. Het is er brandschoon. De afspraak is makkelijk te maken en men is goed bereikbaar.

Goede service en uitleg

Werd prettig geholpen door de dames en goed geadviseerd.

Prettige arts, scherpe prijs

Prettige arts die niets opdringt en gepast terughoudend is; dat vind ik heel prettig. Op andere adressen probeerde men nog wel eens om mij tot meerdere behandelingen over te halen, maar ik weet precies wat ik wel en niet wil. , Scherpe prijs ook.

Heel goed, eerlijk en duidrlijke uitleg

prima ontvangst en een goede en fijne behandeling

Ben heel blij met mijn behandeling

Ben heel erg blij met mijn behandeling en ziet er echt super uit

Uitstekende behandelingen door een gekwalificeerde arts!

Hartelijk dank aan de dokter Sven! Ik had Radiesse behandeling met de geweldige specialist met een nauwkeurig oog en een lichte hand!

Geweldige ervaring

Wat een geweldige kliniek. Ze kijken echt naar je en wat bij jouw gezicht en leeftijd past. Na de behandeling kreeg ik de mogelijkheid geboden om na 2 weken te komen als check of de behandeling goed bevallen was en om te kijken of wellicht nog iets aangepast kon worden. Ik was al super tevreden maar de arts bood toch aan om nog iets extra Botox toe te voegen bij de frons-en lachrimpels, zonder bijbetaling. Nog nooit meegemaakt, echt klasse!!!

Amazing experience

Had an amazing experience, so professional and informative! Would recommend to many!

Goed advies en nagenoeg pijnloze behandeling

Goed en deskundig advies. De behandelaar kan nagenoeg pijnloos prikken . Weinig downtime ondanks gebruik bloedverdunners.

Vriendelijk en bekwaam

De artsen luisteren goed naar wat je wilt en vertellen eerlijk wat mogelijk is. Ze nemen ook uitgebreid de tijd voor je

Super aardige mensen

Uitstekend ervaring

Frederike is een uitstekende professional in zijn vakgebied met een prettige benadering van de klant, beleefd en vriendelijk. En de assistent is een professional in zijn vakgebied. Bij Frederique heb ik Radiesse-injecties in mijn gezicht gehad. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik raad het aan.

Super aardige mensen en luisteren, naar wat je graag wilt en resultaat is Perfect

Altijd vriendelijk weten wat ze doen.

Vriendelijk, kundig en tevreden over het resultaat.

Een vriendelijk ontvangst, De behandeling professioneel, en zonder poeha, en geen aaraden voor van meerdere behandelingen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat!

In goede overleg heb je het mooiste resultaat, niet te nep en erg vriendelijke werknemers

Positief 1e keer

Voor mij de 1e keer om een beetje Botox te proberen. Mijn frons lijn is mooi rustig geworden en ik lijk niet meer nors. Andere zien het niet. Dat was m’n bedoeling. Uitleg is netjes en goed. Nog wel herhalen of andere kleine aanpassingen. Ben tevreden.

Ik ben tevreden

Vind het wel jammer dat ik iedere keer een andere behandelaar tref (die mijn gezicht niet kent) en heb het idee dat dit geen cosmetische artsen zijn……wellicht is daar de prijs ook naar en daarom ben ik toch wel enigszins tevreden

Altijd zeer tevreden. De specialisten denken goed mee en zijn zeer vriendelijk.

Fijn

Professioneel

Niet meedenken

Zojuist een afspraak gemaakt online en vervolgens werd ik teruggebeld dat de behandeling wat tijd toch niet ging passen, of ik na de ene behandeling terug wou komen voor een 2e keer of er was 1 andere datum die mij helaas niet paste… “ik kan wel iets eerder?” Nee helaas. Er zijn vast andere data waar er nog n plekje open is toch?

Botox injectie, Pijnlijker dan normaal

Kliniek netjes, personeel vriendelijk. Prijzen netjes, eigen parkeerplaats. Injecteren pijnlijker dan bij een andere kliniek waar ik het wel eens laat doen. Ook niet voldoende ingespoten, linker gedeelte voorhoofd bleef actief. Ik mocht het pas naar 14 dagen laten corrigeren. Loop je met een scheeftrekkend voorhoofd. Bij andere klinieken, kan de correctie na 3 dagen. Ik ben 62 en gebruik Botox tegen migraine sinds ik 30 ben. Het helpt perfect en ik weet precies na 2 tot 3 dagen of er ergens te weinig ingespoten is. Met deze kennis wordt niets gedaan. Men blijft de 14 dagen periode hanteren.

Niet gewenste resultaat/ slecht

Heel lief, vriendelijk personeel Maar resultaat is echt minder.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen