Zeer goed advies en heel blij met eindresultaat

Perfect geplaatste botox en fillers, arts meet alles zo goed uit.

Topperrsss

Ze weten wat vrouwen willen, perfectie. No words needed.

Uitstekend!

Wordt goed geluisterd naar je wensen en ook goed advies gegeven! Heel blij met het resultaat !

Zorgvuldig en meedenkend

Super !

De garantie afspraak slecht !!!

De behandeling door dienstdoende arts destijds was goed ! Echter was de vervolg afspraak welke mijn vrouw had wensen te maken enorm slecht. Meermaals heeft mijn vrouw aangegeven welke dagen mogelijk zouden zijn echter door afwezigheid van een arts bleef er maar 1 dag als optie over echter was dit de dag dat mijn vrouw voor 2 weken naar haar moeder moet in het buitenland. De communicatie die tijdens dit gesprek plaats vondt was erg slecht en getuigde van weinig professionaliteit betreffend persoon begon feitenlijk tegen mijn vrouw te scheeuwen. Tewijl mijn vrouw meermaals heeft aangegeven dat een vervolg behandeling binnen 2 weken diende plaats te vinden gaf de telefonisch assistent meermaals af dit niet zo’n heel erg groot probleem zou zijn ook omwille dat er geen arts beschikbaar was. Voor nu zijn wij enorm teleurgesteld in jullie service en nemen de overweging dit neer te leggen bij de nationale ombudsman / rechtsbijstand. Wellicht krijg ik respons op dit schrijven hiervoor ben ik uiteraard altijd te contacten. Mvg Marc

Goed geholpen

Duidelijke uitleg Snel

Professioneel!

Stap voor stap vertellen ze me wat ze gaan doen zodat ik niet voor verassingen kom te staan. Ze zijn duidelijk, vriendelijk en eerlijk.

Kom er graag de artsen zijn vriendelijk en de assistente is ook super, Ben er zeer tevreden mee. Wat ik wel jammer vind is dat de arsten zoveel wisselen.

Zeer positief

De benadering is heel positief, luisteren naar de klant en adviseren. Ik zou het aanbevelen.

Geweldig personeel en super resultaat

Ik wilde het altijd al proberen maar gunde me het zelf niet en ook een beetje bang. Na dat ik hoorde dat een collega van mij hier werkte gelijk de stap gezet en echt ik krijg alleen maar complimenten heerlijk om na je 50 ste weer een open gezicht te hebben

Niet graag meer

De eerste x en ik heb nog steeds die lach rimpels

Heel goed

Ben heel fijn geholpen en goede professionele uitleg

netjes en correct

eerlijke mening en goede uitleg

Goed geadviseerd

Goed geadviseerd , tevreden met het resultaat

Fijn en kundig! Prima prijs…

Gemakkelijk een afspraak in te plannen!

Super goede resultaat

Tatjana is super deskundig en ervaren arts. Heel fijn in omgang luistert en geeft goede advies. Ik ben erg blij met de resultaat.

Zeer slecht

Niet klantvriendeljjk, En de producten die ze gebruiken voor fillers en botox zijn heel slecht kwa kwaliteit

Prettige en deskundige behandeling

Emma Klaver is een heel prettige en deskundige arts

Fantastisch!

Een hele fijne arts, die stap voor stap met alle voorzichtigheid uitlegde.

Gewoon top!

Gewoon top

Ik ben nu twee keer bij city clinics geweest. En heb er goede ervaringen mee. Tot de volgende keer!

Super!

Heel fijn geholpen en de botox blijft heel goed zitten.

De medewerkers zijn eerlijk.

Je bent geen nummer. Er wordt met je mee gedacht en je krijgt een eerlijk advies. Wat ook kan leiden tot een minder dure behandeling. Dit waardeer ik zeer. En meerdere met mij. Het resultaat is erg goed. Ben zeer tevreden.

Goede uitleg en correct uitgevoerd

Zeer nauwkeurig en precies behandeld.

Fijne persoonlijke benadering en behandeling met zichtbaar resultaat

Goede voorlichting vooraf.

Oranjesingel 26