PROFESIONEEL

Het was een goede ervaring. Resultaat zoals beloofd

minder wallen

ben tevreden met het resultaat

voor de eerste keer geweest voor lipfiller. had iets meer voorlichting verwacht, wat je met fillers kan bereiken. werd al vrij snel met injecteren begonnen. het resultaat was wel erg mooi !! en daar gaat het uiteindelijk om, dus erg tevreden. na 3 weken terug voor controle en eventueel nog bij-spuiten. deze keer een andere arts die erg betrokken was bij de behandeling. gaf zeer goede voorlichting over het wel of niet bij-spuiten van filler, was samen met een vriendin en deze werd de behandeling die ze had gepland niet tenemen, omdat deze behandeling waarschijnlijk weinig tot geen effect zou hebben, dus top !!! het ging deze arts dus niet alleen om geld te verdienen. zeer goed geholpen door deze arts !!!!!!! ga voor een vervolg behandeling zeker weer naar city clinics.

Goed geholpen en namen de tijd

Voor het eerst de fillers Goeie uitleg en namen echt de tijd

Ging snel en ben tevreden met het resultaat

Altijd blij met het resultaat.

Ik word altijd zeer vriendelijk ontvangen een hele goede uitleg over de behandeling en het resultaat is altijd mooi. Het is een zeer prettige ervaring elke keer weer. Love CityClinics.

Fijne mensen

Past volledig in mijn leven. Vlot, direct en what you see is what you get. Geen onzin, gewoon helder en duidelijk.

Fijne omgeving

Prettige sfeer, erg geruststellend, voel mij gehoord. Ik zou graag willen dat je bij het maken van een (vervolg) afspraak kan zien door wie je wordt geholpen. Nu zag ik dat pas bij de bevestiging, en het was iemand anders. Daarom heb ik die afspraak afgezegd.

Zeer ervaren en hele goede uitleg

Duidelijke uitleg en de arts denk met je mee heel erg fijn. Doen ook niet meer dan wat nodig is

Dokter Pavel is fantastisch

Eerlijke arts, ze gaf goed advies en deed ook niets wat niet nodig was

Word altijd perfect gezet

Altijd tevreden over het resultaat en de behandeling

Fijne professionele behandeling, mooi resultaat.

Ik ben heel blij met het resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hele prettige ervaring

Mijn tweede keer lipfillers. Voor het eerst bij City Clinics. Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren. Er wordt naar je wensen geluisterd en ook een advies gegeven. Ze kijken echt naar wat het mooiste bij jou past. Heel blij met het resultaat. Een aanrader!

Fijne ervaring

Fijne meedenkende arts, waardoor het resultaat er natuurlijk uitziet!

Snel, duidelijk en mooi resultaat!

Fijne locatie in Amersfoort waar je makkelijk parkeert. Ik werd snel en vakkundig geholpen, ze luisterden goed naar mijn wensen en ik ben blij met het resultaat. Scherpe prijs ook.

GOED

Vriendelijk personeel en goede behandeling

Ervaren en vriendelijk

Goede uitleg van de arts met voorbeelden van resultaten, duidelijke uitleg over de behandeling en ook tijdens de behandeling wat er gaat gebeuren. Nazorg ook goed geregeld

Gehaast

Arts was was gehaast en vond het niet leuk dat assistente met ons kletste, toen we klaar waren werden we er uitgebonjoerd, ik was samen met mijn man nog geen kwartier binnen

Professionele kliniek

Prettige ervaring met deze kliniek. Men neemt tijd om goede uitleg te geven en ik ben ook zeer tevreden over het resultaat.

Top geholpen en mooi subtiel resultaat!

Na 1ste keer Botox met matig resultaat mocht ik terugkomen voor een stuk beter resultaat. Ik werd super vriendelijk en netjes geholpen. Ik kom graag terug.

Al jaren tevreden

Er word naar je geluisterd , en mee gedacht.

betrouwbaar en vriendelijk

professioneel en betrouwbaar

Professioneel

Keurige salon, kom hier vaker. Weten wat ze doen en spuiten bij indien nodig. Ja ik ben een zeer tevreden terugkerende klant

Goede ervaring

Goede ervaring

Professioneel

Er wordt zeer zorgvuldig te werk gegaan! Je kunt er niet terecht voor een duckface!

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen