Vaak verschillende specialisten

Jammer steeds andere specialisten, laatste keer bont en blauw. Nog steeds niet weg

Goed en kundig advies

Arts vertelt duidelijk de mogelijkheden en welk resultaat je zou kunnen verwachten, en gaat voor subtiel resultaat. Ik ben zeer tevreden.

Super uitstekend resultaat

Heel erg vriendelijk goede uitleg en mooi resultaat ik ben tevreden!

Mijn behandeling is prima uitgevoerd.

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij City Clinics kwam en zeker niet de laatste keer. Marleen Bruining nam alle tijd, was uitermate zorgvuldig en zorgzaam. En… vriendelijk. Ook de service erna was prima, ik mocht terugkomen als m’n verwachtingen van de botoxbehandeling onvoldoende was. Vandaag iets bijgespoten. Ik ben uitermate tevreden.

uitstekende behandeling

uitstekende behandeling gezicht gehad met goed resultaat ben erg tevreden ook over de deskundigheid medewerkers

De behandelingen zijn perfect voor mij, mooi resultaat. Ik voel me veilig en het is vertrouwd. Lieve behandelaars met erg goed advies.

Prettig ontvangst en verzorgt en schone accommodatie

Prima, ik zocht na mijn verhuizing iets dichter bij huis iets voor een Botox . Fijn om te merken , dat ze hier eerlijk advies geven en ook geen behandelingen doen ( zoals filters) ,omdat ze daar niet gecertificeerd in zijn. Dit ook zeggen en je dan doorsturen.

Goed!

Eindelijk mijn frons weg zoals ik het graag wil, Ben in Emmen geweest en geholpen door Kimberly

Super heel tevreden

Iedere keer weer tevreden. Eerlijk en duidelijke uitleg.

Fijn geholpen

Ze denken hier met je mee, geven goed en duidelijk advies. Je voelt je veilig en proffesioneel geholpen.

Goed en eerlijk advies en behandeling

Goed en eerlijk advies en behandeling! Dik tevreden

Heel erg fijn

Bij de controle ging het met mijn dochter thuis niet goed , en ik werd heel erg fijn geholpen in alkmaar , dat was zo fijn. Nogmaals bedankt. Ik kom terug

Keurig en bekwaam

Heel bekwaam, vriendelijk en uiteraard goed, mooi resultaat, prijs kwaliteit subliem!

Optimaal resultaat

De beste botox toediener sinds mijn ervaringen bij dr Karavani in Antwerpen, is dus Tjeerd van City Clinics. Toffe peer, hij denkt mee en het effect is perfect.

Uitstekende service zoals tegenwoordig verwacht mag worden

Goeie uitleg ontvangen voor de behandeling waar over van te voren contact is geweest. De mogelijke gevolgen of uitwerkingen besproken en de overweging laten kiezen, meer dan tevreden!!

Verrassend

Ik geloofde niet dat botox echt kon helpen, maar niets is minder waar. M’n frons is zachter en m’n hoofdpijn minder. Goede uitleg en snelle behandeling. Vriendelijk en kundig personeel

Goed overleg met team; resultaten meestal goed.

De ene keer is het effect beter dan de andere keer, maar ik voel me gehoord en er wordt in zo’ n geval samen naar een goede oplossing gezocht.

Helemaal goed!!

Prima service en Behandeling!

Voor herhaling vatbaar

Professioneel en behulpzaam. Heldere uitleg voorafgaand aan de behandeling en de gewenste resulaten. Ik kom hier zeker terug.

Perfectie

Werd vriendelijk geholpen tijdens het maken van een afspraak,alles werd netjes en goed en duidelijk uitgelegd alvorens ik behandeld werd. Tot nu ben ik zeer tevreden een echte aanrader.

Kom graag terug

Professionele kliniek

Je krijgt goed advies. Ze zijn aardig en voel me daar altijd zeer op mijn gemak. Ze luisteren naar jouw wensen.

Goed geholpen met goed advies.

Servicegericht en een mooi resultaat

Mijn eerste behandeling viel een klein beetje tegen omdat ik meer resultaat verwacht had. Ik heb na 2 weken daarom gebeld en gevraagd of het mogelijk was dat de arts hier nogmaals naar kon kijken. Ik kon de volgende dag langs komen. De arts heeft het beoordeeld en een advies gegeven voor een aanpassing. Dit kon daarna uitgevoerd worden en dit werd niet berekend. Ik waardeer deze service en ben blij dat het resultaat nu uitstekend is.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen