perfecte behandeling

heel fijn en goede begeleiding

Helemaal prima!

Snel plaats, goede ontvangst, leuke arts en tevreden over de behandeling. Goede prijs ook.

Snelle vriendelijke behandelingen

Mooi op tijd en snel weer buiten.

Duidelijke uitleg en goeie behandeling

Ook samen nog gekeken naar andere huis verbetering.. ik kom zeker weer terug

Goed advies en heel klantvriendelijk

Afspraak snel gemaakt in het filiaal Apeldoorn. Intake gehad en direct de behandeling. Vakkundig advies van de arts en de bloedmooie assistente. Grote aanrader.

Top en in de avond afspraak mogelijk

Goede prijs, kwaliteit. En wat ik heel fijn vind is dat ik in de avond na werk terecht kan. Denk dat het wel goed is om het persoonlijke een beetje in de gaten te houden. Nu soms een beetje het gevoel van ‘en de volgende….’

Hele goede eerste indruk

Zeer fijn ontvangen voor mijn eerste afspraak. Niet alleen deskundig geholpen maar ook de tijd genomen om mij goede adviezen te geven. Zeer fijne bejegening. Heb al een vervolg afspraak gemaakt.

Geweldig!!

Fijne clinic Gastvrije ontvangst Frisse uitstraling van de wacht en behandelkamer Goede adviezen niet opdringerig Prettige arts en kundig Alles perfect en hygiënisch . Ik ben heel tevreden en blij met de resultaten van de behandeling.

Fijne deskundige mensen

Altijd vriendelijke mensen en geduldig, Denken met je mee in wat je wensen zijn.

Prettige ervaring

Prettige ervaring, kundige artsen met duidelijk en realistisch advies

Altijd weer super blij met het resultaat

Erg fijne kliniek, makkelijk bereikbaar goeie deals in de mail, vriendelijk en goede artsen en blijf zeker terugkomen!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Kom hier al jaren en ben heel tevreden.

Prima kliniek

Goede informatie en tevreden over behandeling ♥️

Super ervaring

Fijne arts en een goed resultaat

Professioneel, fijne service en advies!

Professioneel personeel. Deskundig advies en goede nazorg!

Deskundig, vriendelijk

Vriendelijk, deskundig, goede uitleg en begeleiding.

Zeer tevreden over arts frederike fransen

Ik werd goed geholpen

Ben erg blij hoe het eruit ziet

Gastvrij

2 medewerkster waren erg aardig en heel veel uitleg over behandeling

Snel en adequaat

Alles wat er gebeurt wordt van tevoren uitgelegd en de behandeling zelf is een standaard procedure waardoor het elke keer een ontspannen ervaring is.

Goede behandelingen gehad !!

Heel goed advies en behandelingen gehad. Een verdovingscreme zou wel bij de behandelingen wel meer mogelijk moeten zijn, omdat injecties toch behoorlijk gevoelig kunnen zijn!!!

Vriendelijk en kundig

Heel vriendelijk prettige en ontsnappensfeer

Erg fijn geholpen door Haider Alnahwi! Hij neemt de tijd, stelt je op je gemaakt en werkt precies en kundig Goede uitleg en nabehandeling!

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen