Top!

Botox zit altijd prachtig. Ze nemen ruim de tijd voor je en ze gebruiken dunnen naalden zodat je bijna niks voelt.

Goede service! Goede uitleg!

Fijne ervaring en alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Heel tevreden over het resultaat

Goede begeleiding en duidelijke uitleg.

Warm ontvangst. Eerlijk en oprecht advies.

Goed.kom zeker terug.

Mooi resultaat met botox.zeer tevreden.

Helemaal top

Vriendelijk ontvangst , eerlijke uitleg over wat wel en niet . Ik kom zeker terug !

zeer kundige arts

Geweldig :)

Super!

Expertise en vriendelijkheid!

Top behandelingen zowel cosmetisch als beauty

Vakkundig geholpen en een aanrader. Goede intake.

Nu voor de 3e x in Bergen op Zoom bij Frederike super tevreden, altijd samen kijken wat wel en niet nodig is.

Fijne mensen goed geholpen

Fijne mensen en goed geholpen. Ik ben tevreden

So much time given to making sure I was getting what i wanted

For the first time I had David as my doctor and I loved every part of the treatment. He took enough time to understand what I was looking for, before he did any of the treatment itself. Recommended one more treatment in a few weeks, and suggested the best way of making the most of the offers on! Thank you David!

Niet goed

De laatste 3 keer was niet voldoende de behandeling was kort en niet goed na paar dagen zijn de rimpels terug zo als zijn ik heb mijn zelf beloofd dat ik niet meer terug in Bergen op Zoom vind ik niet goed ik ben vroeger in Breda was super goed.

Uitstekende professionele behandeling gehad

Hele fijne en professionele behandeling gehad. Het resultaat was vrij snel te zien en ik ben nog steeds heel tevreden hoe het eruit ziet. Echt een aanrader!

Zeer vriendelijk,professioneel,eerlijk en betaalbaar.

Altijd snel en goed

Ik kom hier nu al meer dan 10 jaar en ben altijd tevreden. Kwaliteit en prijs kloppen!

Goede uitleg, geweldige service

Prima!

Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Goed resultaat

Precies zoals jij het wilt !

Zeer professioneel , en je krijgt de goede zorg!!

Prima, niks mis mee

Ik snap de negatieve reacties niet zo goed. Mijn ervaring in adam oud zuid is al jaren prima. Professionele artsen en prima behandeling.

Professioneel

Ze zijn vriendelijk en kundig, ik voel me op mn gemak en het is goed gelukt ik ben er blij mee.

Als heel vertrouwd ervaren

Ik ben heel goed ingelicht, en op mijn gemak gesteld. Eerlijk advies gekregen.

Helemaal super Goede uitleg En klantvriendelijk

Goede service. Vriendelijke mensen. Goede uitleg. Prijs goed.

Al na een paar dagen resultaat, zeer tevreden

Mijn kraaienpootjes zijn volledig weg, zeer tevreden.

Pure uitstraling

Mijn ervaring was de laatste x erg goed. De prikjes werden professioneel gezet en de uitwerking is super mooi natuurlijk. Niemand ziet de Botox maar zeggen wel…wat zie jij er goed uit!!

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen