Top!

Je wordt prettig geholpen en er wordt geluisterd naar je wensen en verwachtingen. Ze zijn ook heel geduldig met je als je niet zo van naalden houd. Mijn lippen zijn heel mooi geworden en ik ben zeer tevreden!

super fijne kliniek

ik vind cityclinics groningen een hele fijne kliniek met een ervaren arts die echt luisterd naar je wensen en met je mee denkt! ook zijn de prijzen aardig betaalbaar!

Professionele arts en vriendelijk

Ik kom hier nu een enkele jaren en ben erg tevreden. Bespreken elke keer weer goed wat we gaan doen (hoe het is bevallen de vorige keer, waar en hoeveel botox we deze keer gaan doen aan de hand van wat nodig is. ). Ik zou city clinics zeker aanraden.

Fijne aandacht .

Zeer vriendelijk personeel, professionele behandeling en ik voelde me meteen op mijn gemak.

Vanaf het eerste moment werd ik heel vriendelijk ontvangen. Het team is professioneel, neemt de tijd om alles goed uit te leggen en zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt. Ik ben erg tevreden met de behandeling en de service.

Enorm tevreden

Prima kliniek. Goed advies, prima prijzen en altijd snel tijd. Goede nazorg en fijn personeel.

Super aardig en professioneel

Mijn behandeling sloeg niet gelijk goed aan. Zelfs 2x nabehandeld.

Professioneel, klantvriendelijk, hygiënisch

Ik word goed geholpen, uitgebreid geinformeerd over alles wat er gaat gebeuren. Ze nemen de tijd voor je en er wordt niets opgedrongen. Ook na de behandeling kan je altijd terug met vragen of als je niet helemaal tevreden bent. Top!

Geweldige clinic!

Kom hier al heel lang,altijd vriendelijk en goed geholpen. Belangrijkste is ze tonen veel empathie in jou situatie waar ik dankbaar voor ben! Zeker een aanrader als kliniek.

Altijd goed!

Zeer professioneel en vriendelijke medewerkers, behandeling is altijd goed, snel klaar, korte wachttijd

"Het voelt altijd fijn en vertrouwd, en ik ga altijd met een glimlach naar huis."

"Elke keer word ik ontzettend hartelijk ontvangen. Ik ben super blij met het resultaat en kijk nu al uit naar mijn volgende behandeling!"

Professioneel en oprecht

Altijd professioneel, goede uitleg en eerlijk!

Fantastische arts, Sanne Korst

Zoals je wordt ontvangen door de gastvrouw, tot aan het uitzwaaien. Wat een fantastische service in Haarlem. Super blij met Sanne Korst als arts. Ze luistert en denkt zo fijn met me mee. Ik kijk er iedere keer enorm naar uit, omdat weer heen te mogen!

Betrouwbaar

Ze smeerde mij niks aan en gaven mijn goed advies. Ze beschreven ook precies hoe de behandeling en het resultaat eruit zouden zien. Erg tevreden. Ik had een wenkbrauw lift laten doen met Botox. Ik kom zeker terug.

Professioneel en vakkundig

Goede voorlichting, ook vragen over andere behandelingen. Leggen goed uit wat ze doen en waar. Het zou wel fijn zijn om bv een dossier te kunnen in zien met de before foto's, dat je ook foto's naderhand kan uploaden. Dit om het resultaat beter in te zien.

Informatief, vriendelijk en adequaat

De behandelingen geven mij meer zelfvertrouwen.

Niet goed

Heb lippen gedaan met fijne lijntjes maar na 3 weken zag je het niet meer! Regina Heeren

Een hele goede ervaring

Ik ben heel vriendelijk ontvangen en een goede uitleg gehad. Echt hele vriendelijke mensen.

Kundig

Wordt goed naar mijn wensen geluisterd

Top dames!!

Uit eigen ervaring is elke dame wat mij helpt super vriendelijk en aardig! Ze letten goed op en ik ben elke x tevreden.!!

♥️♥️

Dunne naalden voor de botox. Pijnloos. Hopelijk blijft dat!!

Kennis en vriendelijkheid

Er werd mij eerlijk gezegd dat mijn rimples echt niet na 1 x weg zouden gaan, daar is het te diep voor.dat heeft nog nooit iemand gezegd tegen mij. Nu hebben ze iets meer gespoten en over 3 maanden nogmaals.

Super!

Snel, netjes en prima behandeling met goed resultaat

Goede informatie

Ik vind het City Clinics super omdat als je niet tevreden bent omdat er misschien iets bij gespoten moet worden gratis bij wordt gespoten ook vriendelijk personeel alleen jammer dat het personeel steeds veranderd van vaste werk plek

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen