Duidelijke en deskundige uitleg!

Snel, deskundige behandeling en zonder blauwe plekken deze keer bij deze kliniek ( andere plaats altijd blauwe plekjes van injecties)!

Botox

Ik ben tevreden met de resultaten. Vriendelijk personeel. Aanraden:)

Nicht gut

Leider bin ich die letztenmale nicht zufrieden, da z.b das botox nicht langer al 6-7 Wochen sichtbar war von 5 mal das ich bei euch war waren da zwei Termin gut! Leider die anderen Male nicht zufrieden

Top !!

Fijne ervaring met top resultaat.

Deskundig. Heldere uitleg. Straalt rust uit

Ik ben super tevreden

Ik kom al jaren bij city Clinics , en ben zeer tevreden ! Altijd leuke acties ! Word goed geluisterd en meegedacht !

Gewoon goed

Bij mij is het keurig gedaan , ik ben uitermate tevreden over de afdeling Den Bosch

Altijd goeie service

Altijd even aardig en informatief. De behandelingen gaan vlot en professioneel. Heb tot nu toe niet te klagen. .

Super goed

Netjes te werk, luisterend oor

Betrouwbaar

Ik ga meestal op Zaterdag om een botox behandeling te ondergaan. Een hele eerlijke en fijne behandelaar. Ook zijn er vaak mooie acties.

Prima!

Laagdrempelig, vriendelijk, professioneel, perfect resultaat

Ze zijn zeer vakkundig en vriendelijk. Op een vraag van mij geven ze goed advies en proberen me niet iets aan te smeren.

Zeer professioneel team!

Mijn ervaring met City Clinics is zeer prettig. Professionele artsen die 3cht de tijd voor je nemen. Al een aantal jaren maak ik gebruik van hun diensten en blijf zeer tevreden en blij met de resultaten. Aanrader!!

Fijne arts

Zeer fijne arts!!

Slecht

Heb filters in me lippen laten doen.. maar is totaal niet netjes gedaan! Naar 6 weken wacht ik nog op antwoord voor hulp dat ze het kunnen herstellen! Bovenlip is niet symmetrisch meer..en teveel erin gespoten. Dan in me onderlip. Nu ziet eruit dat onder helemaal niks in zit . Ja jammer! Geen aanrader bij cityclinics

Zeer tevreden!

De behandelende arts, Andra Maxim, is top! Geeft goed advies en uitleg en is zeer professioneel. Top !

Ben bij Nima een ontzettend lieve vrouw en luisterd naar je wensen. Ben zeer tevreden bij haar.

Prettige omgeving, goede service

Ik heb mijn fronsrimpel laten behandelen met Botox. Dit was nog niet voldoende gelukt en toen ik belde om een nieuwe afspraak tentamen kon ik heel snel terecht. Ik heb de indruk dat het nog niet helemaal goed omdat er nog steeds beweging in zit. Maar weet niet goed wat ik moet verwachten. Ik ben met dit resultaat al heel tevreden en bij een volgende behandeling zal ik het wel eens navragen

Luisteren naar de behoefte en inzet kundigheid

Mijn ervaring is dat ze goed luisteren en doorvragen naar de behoefte en het gewenste resultaat. Daar zetten zij dan hun expertise voor in wanneer de wens ook realistisch is. Informatie vooraf een tijdens de behandeling is goed.

deskundige artsen

Denken met je mee en geven goede adviezen !!

De 1ste keer was ik al erg tevreden en met de na controle ook ,en ik ben goed behandeld hele lieve dames en met goede informatie door gegeven ,ik ben blij

Niets van te zien

Moest 2 a 3 weken wachten voor resultaat,nog niets. Wel een Litteken waar ze gespoten hebben en verder niets te zien.

Gelukkig met het resultaat

Vond het een beetje awkward om mijn lippen op te vullen, maar toch een behandeling geboekt. Ga het niet over de behandeling zelf hebben, want die vind ik vrij pittig, maar het resultaat... Heel mooi, omdat het subtiel is; op een natuurlijke manier voller en dat past bij mij. Vind het namelijk nogal snel ordinair worden. Ben er heel blij mee!

Goed maar?

Ik ben tevreden met City Clinics, maar er is een maar? Door het heftige winterse weer vorige week , kon ik niet naar de controle afspraak komen. Er werd me gelijk gezegd dat een controle afspraak niet verzet kon worden . Heb er geen probleem van gemaakt, maar vind dat wel een dingetje. Niet erg Loyaal naar de klant . Vandaar 1 ster minder helaas

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen