Goede behandelingen

Ben altijd blij als ik geweest ben. Ook de nazorg is top!

Prima behandeld en behandeling

Voor het eerst naast frons ook wat kraaienpootjes laten botoxen maar wel in goed overleg. Niet te veel. Als het met meer moet kan ik terugkomen.

Goed advies en correct behandeld.

Heb botox en fillers laten zetten. Een voelde me goed begrepen en daardoor exact gekregen wat ik bedoelde.

Fantastisch

Super tevreden met de behandeling en het eind resultaat

Ik ben heel blij met het resultaat

Ik ben heel blij met het resultaat

Heel goed

Fijne ontvangst,en zeer goede behandeling

Gewoon goed

Netjes, professioneel en kundig.

Mooi effect.

De behandeling heeft voor een zachtere uitstraling gezorgd.

Goed geholpen en goed resultaat

Zeer vriendelijk personeel. Werkt secuur en heel blij met het resultaat

niet oke

er zou gratis botox extra bij gespoten worden als het niet voldoende zou zijn. Proberen een afspraak te maken, arts was ziek. Vervolgens was de arts op vakantie en heb ik het opnieuw moeten betalen. Niet juist. Voelt een beetje als de problemen van afzeggen van afspraken door de kliniek liggen bij de klant en die moet er voor bloeden. Erg vreemd.

Professioneel en prettig

Men geeft je aandacht en is geduldig. Het is er brandschoon. De afspraak is makkelijk te maken en men is goed bereikbaar.

Goede service en uitleg

Werd prettig geholpen door de dames en goed geadviseerd.

Prettige arts, scherpe prijs

Prettige arts die niets opdringt en gepast terughoudend is; dat vind ik heel prettig. Op andere adressen probeerde men nog wel eens om mij tot meerdere behandelingen over te halen, maar ik weet precies wat ik wel en niet wil. , Scherpe prijs ook.

Heel goed, eerlijk en duidrlijke uitleg

prima ontvangst en een goede en fijne behandeling

Ben heel blij met mijn behandeling

Ben heel erg blij met mijn behandeling en ziet er echt super uit

Uitstekende behandelingen door een gekwalificeerde arts!

Hartelijk dank aan de dokter Sven! Ik had Radiesse behandeling met de geweldige specialist met een nauwkeurig oog en een lichte hand!

Geweldige ervaring

Wat een geweldige kliniek. Ze kijken echt naar je en wat bij jouw gezicht en leeftijd past. Na de behandeling kreeg ik de mogelijkheid geboden om na 2 weken te komen als check of de behandeling goed bevallen was en om te kijken of wellicht nog iets aangepast kon worden. Ik was al super tevreden maar de arts bood toch aan om nog iets extra Botox toe te voegen bij de frons-en lachrimpels, zonder bijbetaling. Nog nooit meegemaakt, echt klasse!!!

Amazing experience

Had an amazing experience, so professional and informative! Would recommend to many!

Goed advies en nagenoeg pijnloze behandeling

Goed en deskundig advies. De behandelaar kan nagenoeg pijnloos prikken . Weinig downtime ondanks gebruik bloedverdunners.

Vriendelijk en bekwaam

De artsen luisteren goed naar wat je wilt en vertellen eerlijk wat mogelijk is. Ze nemen ook uitgebreid de tijd voor je

Super aardige mensen

Uitstekend ervaring

Frederike is een uitstekende professional in zijn vakgebied met een prettige benadering van de klant, beleefd en vriendelijk. En de assistent is een professional in zijn vakgebied. Bij Frederique heb ik Radiesse-injecties in mijn gezicht gehad. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik raad het aan.

Super aardige mensen en luisteren, naar wat je graag wilt en resultaat is Perfect

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen