Positief

Erg positief als ik in de stoel Lig en daarna (resultaat) Tip: maak inzichtelijk welke arts welke te knielen beheerst. In geval van fillers, welke arts kan fillers met een canule plaatsen, welke arts niet

Zie onderstaand

Meestal tevreden, soms twijfel ik of het wat gedaan heeft, maar misschien heb ik een te hoge verwachting gehad. Neem dan niet zo maar weer contact op. Zou graag een na controle willen, wat past bij de tijd die nodig is om fillers of botox goed tot hun recht doet komen. Dat zou ik prettig vinden. De medewerkers zijn altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.

Super fijne kliniek

Nu 2 x geweest voor een botox van mijn fronsrimpel. Fijne arts, ook gelegenheid tot vragen stellen.

superfijn

een hele fijne professionele en bijzonder vriendelijke ontvangst. Ik werd goed begeleid en alles werd duidelijk uitgelegd.

Meer als oke

Voel me op me gemak en gewoon mezelf ,en altijd fijne artsen

Jammer niet wat ik ervan verwacht had.

Mijn voorhoofd/ frons is gaan zakken waardoor ik een hele boze blik/ uitdrukking heb gekregen en daar baal ik goed van. Ben binnen 2 geholpen in Hengelo om het een beetje op te lossen maar dat is een beetje gelukt...dus nog niet naar tevredenheid. Wel erg vriendelijk en goed daar ontvangen. Heb dit ook nog niet eerder ervaren dat mijn uitdrukking vh gezicht zo verandert. Balen dus! Ik schrijf dit om hierbij goed op te letten zodat anderen dit niet zal.overkomen. Met vriendelijke groet, Esther Roord

Fantastische kliniek met professionele medewerkers!

Erg goede voorlichting en behandeling met scherpe prijzen. Een aanrader voor iedereen die kwaliteit en deskundigheid een must vindt!

Fijne clinic!

Altijd goed geholpen door de vriendelijke Haidar.

Super blij mee

Zeer goed behandeld

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel . Behandeling ook zeer goed

Heel zorgvuldig en geduldig voor t mooiste resultaat

Resultaten zijn altijd mooi. Ze luisteren goed leggen alles heel zorgvuldig uit.

geweldig

zeer nauwkeurig in vergelijking met vorige klinieken, goede aanbieding en zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk

Zeer tevreden met de injectie veel minder fronsrimpels, erg vriendelijke mensen.

Heel goed

Ben zeer te vreden over de behandling!!!

Heel fijn geholpen in Den Bosch door team Marleen! Alle aandacht voor m’n vragen en wensen

Perfect!

Luisteren goed naar je wensen,nemennalke tijd voor je en zijn professioneel.

Heel professioneel

Ik voelde me gehoord en vragen werden duidelijk beantwoord. En heel blij met het resultaat.

Top kliniek

Persoonlijke aandacht, zeer deskundig en prima prijs/kwaliteit!

Klantvriendelijk

Goede uitleg vooraf en tijdens.

Leuke en professionele mensen. Geven goed advies en de behandelingen werken zeer goed

Leuke vrolijke professionals. Geven goed advies, en fantastisch resultaat.

Ik ben ontevre

alles was prachtig tijdens de gesprekken. De procedure verliep snel, maar helaas zonder resultaat.

Snelle bezoekjes

Wenkbrauw lift met kraaienpootjes is een keer mis gegaan waardoor ik maanden last heb ondervonden. Het is wel getracht te herstellen. Dat hoefde ik niet te betalen, maar verder werd er niet veel aandacht aan geschonken. Verder lijken de behandelingen meer lopende band werk. Ik vind een beetje meer persoonlijke aandacht wel belangrijk en gewenst.

Ze luisteren naar je ,geven je raad en tips Ga hier zeker weer terugkomen

vriendelijke mensen, goede uitleg en behandeling

Het was voor mij de eerste keer, Ik werd vriendelijk ontvangen en de arts nam de tijd om alles uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. Er was ook ruimte voor grapjes. Goede sfeer.

Altijd goed

Fijne arts! Altijd in 1 keer goed!!

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen