GOED

Vriendelijk personeel en goede behandeling

Ervaren en vriendelijk

Goede uitleg van de arts met voorbeelden van resultaten, duidelijke uitleg over de behandeling en ook tijdens de behandeling wat er gaat gebeuren. Nazorg ook goed geregeld

Gehaast

Arts was was gehaast en vond het niet leuk dat assistente met ons kletste, toen we klaar waren werden we er uitgebonjoerd, ik was samen met mijn man nog geen kwartier binnen

Professionele kliniek

Prettige ervaring met deze kliniek. Men neemt tijd om goede uitleg te geven en ik ben ook zeer tevreden over het resultaat.

Top geholpen en mooi subtiel resultaat!

Na 1ste keer Botox met matig resultaat mocht ik terugkomen voor een stuk beter resultaat. Ik werd super vriendelijk en netjes geholpen. Ik kom graag terug.

Al jaren tevreden

Er word naar je geluisterd , en mee gedacht.

betrouwbaar en vriendelijk

professioneel en betrouwbaar

Professioneel

Keurige salon, kom hier vaker. Weten wat ze doen en spuiten bij indien nodig. Ja ik ben een zeer tevreden terugkerende klant

Goede ervaring

Goede ervaring

Professioneel

Er wordt zeer zorgvuldig te werk gegaan! Je kunt er niet terecht voor een duckface!

Vriendelijke en behulpzaam

Goed uitleg en vriendelijk en behulpzaam

Matig

Ik vind het lastig dat ik bij elke City Clinics locatie weer een ander advies krijg mbt botox.

Ze nemen de tijd voor je en bespreken goed je wensen

Goede arts, duidelijke uitleg en goed advies

Prettig consult

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg. Goed resultaat.

Allerbeste

De tijd die ze voor je nemen, service, goede communicatie en stellen je tot rust.

Super ervaring bij Sven

Gewoon goed advies en een goede service

Fijne service

Vriendelijke mensen, efficiënte behandelingen. Goed telefonisch bereikbaar en flexibel. Allemaal top dus.

Een professionele, snelle behandeling.

Ik ben hier nu een paar keer geweest en ben elke keer goed behandeld door gespecialiseerd personeel.

Netjes geholpen Goede uitleg Goede nabehandeling Vriendelijke telefoniste

Uitstekende prijs kwaliteit

Goede service en kundig personeel

Zeer tevreden!

Nemen alle tijd voor je en wat ze doen is perfect!

Behandeling wordt goed uitgelegd en perfect uitgevoerd

Positief verrast

Dit was mijn 2e behandeling die 100% naar tevredenheid is verlopen. Behandelaar was erg gastvrij, vriendelijk en de behandeling zelf professioneel uitgevoerd. Bedankt daarvoor, totaal geen blauwe plekjes gehad nu en een mooi resultaat.

People are very nice and they know what they are doing, everything is fast and in good Quality ❤️

Fijne behandeling persoonlijk en blij met resultaat

Alles werd goed uitgelegd. En een behandeling op jou keuze aangeboden. De arts was zelf super enthousiast en houd van haar werk Blij met het resultaat.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen