Het is nu 8 dagen later en ik heb nog steeds een frons
Fijne ontvangst. Prettige arts. Nam ruim de tijd. Goede ervaring!
Ik ben tevreden, Het werkt niet voor mij, maar superbedankt voor alles.
Nemen echt de tijd om te bespreken wat de optisch zijn. Zeer tevreden met het resultaat.
Ik ben al bij meerdere klinieken geweest. En steeds was het net niet. Ik bleef steeds rimpels zien. En mijn frons was nooit helemaal weg. Als ik dan terug ging werd ik afgescheept ja mevrouw u heeft een hele sterke frons dat krijgen we niet helemaal weg. Nu ben ik behandeld bij cityclinics door een blonde vrouwelijkearts. En mijn frons is echt weg. Na een week al. Ik kan iedereen aanraden een afspraak te maken.
gewoon goede kwaliteit goede prijs
Tevreden!
I am very happy with your service. I will definitely come back again. The doctor who has been assisting me was very expert and profetional. Thanks so much Fara
Ik zou het niemand aanraden, omdat ik lang gespaard heb om mijn lippen te laten vergroten. 449 euro betaald en niemand inclusief mezelf ziet geen verschil qua volume. Alleen als ik lach dan lijkt het net onder mijn onderlip alsof ik links en recht verdoofd ben. 2 verdikkingen.( Dus zo zie je niks en als ik lach 2 verdikkingen aan de onderkant. )Echt zn spijt, zoveel geld en dit als resultaat!
snel en vakkundig
Erg goed geholpen! Snelle reacties op mailing, goede uitleg.
Was de eerste keer maar voelde me meteen op mijn gemak. Top !!!
Ga zo door! Zal city clinics zeker aanraden aan andere mensen. Tot volgend jaar!
Een Botox behandeling bij City Clinics werkt korter dan bij Douwe Pasdaloup. Ik heb zelf het idee dat ben bij City Clinics minder Botox gebruikt. Bij Pasdaloup blijft een botox behandeling minimaal 5 maanden zitten en moet je na 6 maanden een nieuwe behandeling. Bij City Clinics is dit al naar 3 maanden Voor een botox behandeling bij Pasdaloup betaal je voor 1 zone € 150 .
Zeer klantvriendelijk. Juiste informatie verstrekking over de behandeling.
Tevreden. Alleen controle ivm teveel gezakte oogleden kon helaas niet op korte termijn in de vestiging dichtbij mij. Daardoor wat langer moeten lopen met hangogen.
Twee keer behandeld door Henri Vallen in zowel in Apeldoorn als Amsterdam. Hij neemt alle tijd voor je om informatie te geven. Geen verkoop praatje om maar zoveel mogelijk zones te laten behandelen maar een eerlijk advies en met één zone beginnen om de Botox te testen. Inmiddels heb ik naar tevredenheid meerdere zones laten behandelen.