Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Dit is mijn beoordeling over het algemeen. Ik vind Lodewijk persoonlijk een hele fijne arts. Die heeft een paar keer botox gedaan bij mij en een filler gedaan bij mijn traangootjes en dat voelde veilig. Dus ik ben zeker een tevreden klant. het enige minpuntje is... Als ik kijk naar diverse klinieken, dan bieden ze bijvoorbeeld een liquid facelift (3 tot 4 cc) voor 750,00 aan, een combinatie van bijvoorbeeld Radiesse en Volbella.. De fillers bij City Clinics zijn wel een beetje prijzig, anders had ik zeker overwogen een liquid facelift te nemen bij Lodewijk... voor mijn wangen en rimpeltjes boven de lip.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn dat u tevreden bent over City Clinics. De prijzen voor de Fillers zijn marktconform. Momenteel werken wij met het Goldmembersysteem. Hierbij ontvangen vaste klanten een extra korting van 10% op Fillers en Botox. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Er is alleen geen afspraak gemaakt voor controle. Ook ben ik niet meer benaderd voor ev volgende behandelingen.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij nemen spoedig contact met u op voor een nacontrole en vervolgafspraak. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Advies, ik denk dat het goed is om een nacontrole te plannen na een paar dagen want het resultaat pakt bij ieder individu anders uit en dan kun je direct checken of cliënt tevreden is of dat er eventueel nabehandeling nodig is.... mijn persoonlijke ervaring.... ik trok mijn wenkbrauwen op tijdens gesprekken.... na botuline behandeling kon ik alleen nog fronsen, verandering waar je dan erg aan moet wennen. Maar prima service en nabehandeling gehad na melding hiervan.
Hartelijk dank voor het delen vanuw ervaring. Fijn te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
heb vaker botox gehad die werkte beter ben nu bijna 2 weken veder en het resultaat is minimaal kan nog steeds fronsen
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Botox heeft altijd een paar dagen nodig heeft om uit te werken en het optimale resultaat is zichtbaar na 2 weken. Mocht u niet geheel tevreden zijn of hebt nog vragen dan kunt u altijd gratis op nacontrole komen bij City Clinics. Wij nemen contact met u op voor een nacontrole. Hartelijke groet, Team City Clinics
Goede prijs/kwaliteit,maar: Arts moest prikken met te dikke naald, was erg gevoelig! Onnodig ook, want elders prikt men pijnloos. Locatie was zeer slecht te vinden, kwam zeker tien minuten te laat door doelloos rondrijden. Gelukkig vonden de behandelend arts en haar assistentie het geen probleem dat ik zo laat nog binnenkwam.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij betreuren het te horen dat u de behandeling als pijnlijk hebt ervaren. Om u een idee te geven, gebruiken wij ultradunne naalden van 30-33G. Daarnaast vinden wij het vervelend dat de locatie niet goed vindbaar was. Toch hopen wij u graag weer een volgende keer te mogen verwelkomen in een van onze 8 klinieken. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ja eik beveel wel mijn vrienden aan maar vindt t fout dat de dokter in Apeldoorn mij nog niet terug heeft gebeld maar reden ? Mijn wenkbrauwen zijn gezakt dokter in Amsterdam spijte hem dat er teveel botox was gebruikt in Apeldoorn ik hoop dat ik nog gebeld wordt door Apeldoorn de telefoniste heeft mij vriendelijk te woord gestaan dus hoop wel op een vervolg mvg mm de vries
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Inmiddels heeft onze arts contact met u gehad. Wij hopen u graag weer te kunnen begroeten bij City Clinics in Apeldoorn. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Vriendelijke groet, Team City Clinics
Buitengewoon prettige behandeling. Er wordt tijd genomen voor de client!
Er is door de behandeling niets veranderd in mijn fronsrimpel. Daar gaat het toch uiteindelijk om. Bij de nabehandeling wordt dit hopelijk wel verholpen.
Geachte mevrouw, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Goed te lezen dat u inmiddels een vervolgafspraak heeft. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
uitstekend
Hartelijke dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijk groet, Team City Clinics
Ondanks alle ervaring twee lelijke blauwe plekken na de behandeling :(
Beste Ria, wij betreuren het dat je blauwe plekken hebt. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Hartelijke groet, Team City Clinics
Dit was mijn 1e bezoek aan Uw kliniek. Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op mijn behandeling. Of ik blijvend tevreden ben kan ik uiteraard pas achteraf zeggen.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Hartelijke groet, Team City Clinics
Jammer dat jullie gestopt zijn met groupon. ..en zeker voor 2 of 3 zones. ..is nu een stuk duurder
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij begrijpen dat u het jammer vindt dat wij gestopt zijn met Groupon. Echter wij bieden u de mogelijkheid om Goldmember te worden, waardoor u per behandeling tot wel 25% kunt besparen. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Geachte mevrouw, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Vriendelijke groet, Team City Clinics
Prettige sfeer, duidelijke uitleg, zeer attente en vriendelijke behandeling.
Zeer prettige ervaring .
Heel goed ervaren erg vriendelijk en na controle ook erg prettig.
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics