Ik had graag een opener blik gewild en de frons tussen mijn ogen. De frons is mooi weg gewerkt maar mijn blik is niet veranderd. Misschien de volgende keer beter navragen en het bespreken hier van Voor de rest ben ik zeer tevreden over hoe klantvriendelijk ze zijn.
een klein feestje
Discreet, duidelijk en eerlijk. Erg tevreden over de tot nu toe geboekte resultaten.
Er is veel wisseling van artsen dat zorgt voor een lage engagement van mijn kant, Cityclinics komt "fabrieksmatig" en onpersoonlijk over hierdoor. Overigens ben ik wel tevreden met het resultaat. Maar door de hoge omloop in artsen zou ik geen aanbeveling doen aan anderen.
Geachte mevrouw, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij betreuren het om te horen, dat we 'fabrieksmatig' werken en dat de artsen geen binding hebben met City Clinics. Het tegendeel is waar. Wij streven er juist naar om vaste artsen op vaste locaties te laten werken. Echter het kan zijn dat door vakantie of ziekte artsen elkaar vervangen. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ik heb mijn zus al meegenomen naar de Clinic.
Uitstekend!!!
prima, nemen alle tijd voor je
het eindresultaat is niet zoals verwacht.en op dit moment vind ik het een dure aangelegenheid voor wat je krijgt
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij betreuren het te horen dat u niet tevreden bent. Graag nodigen wij u uit voor een nacontrole, zodat u uw bevindingen met de arts kunt doorspreken. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wij zien dat u niet tevreden bent over de ontvangst. Zou u dit met ons willen delen ([email protected]) ? Hartelijke groet, Team City Clinics
Ik ben tot op heden zeer tevreden. Ik heb niet alles ingevuld, omdat mijn eerste Botox behandeling bij city clinics pas 2 weken geleden is. Ik kan dan ook pas een juiste beoordeling geven over een aantal maanden. Dan kan ik ook beoordelen of de Botox effectief is. Verder zeer klantvriendelijk. Goed ontvangst. Zeer vriendelijk arts met een rustige goede uitleg. Top!!
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Goed, behandelingen niet pijnloos maar goed te verdragen! Uitleg voor de behandeling was goed. uitleg over erna had iets beter gekund over algehele behandeling tevreden!.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Zeer goed en vriendelijk geholpen. Ook over de behandeling ben ik erg tevreden.