Ik ben super blij met het resultaat! ๐๐ผ๐๐ผ๐
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
In 1 woord toppie
Prima, erg klantvriendelijk. Behandeling onder de ogen leek heel goed, echter na ruim een maand ontstaat er een diepe rimpel onder mijn linkeroog
Ik ben op 9-12 langsgeweest voor botox frons, en ik wil graag nog terugkomen. De arts gaf aan dat hij het licht inzette, en mocht terugkomen als ik het niet voldoende vond: ik vind het dus te licht aangezet. Daarnaast heb ik aangegeven een gratis gezichtscan te willen maken (voor evt meer/andere behandelingen), maar daar heb ik nog niets op gehoord. Graag hoor ik daarover nog van jullie en wanneer ik nog even terug kan komen. Dankjewel!
De behandeling werd zorgvuldig gedaan, ik ben er erg tevreden over.
Goed advies gehad, en de tijd er voor genomen.
Prima uitleg, goede instructies over wat wel en niet te doen, aardige benadering en goede behandeling; beter dan ik gewend ben. De receptie is zoals de meeste recepties; niet bijzonder vriendelijk en niet bijzonder onaardig. Neutraal.
Kon op heel korte termijn een afspraak maken. De uitleg die ik kreeg was heel helder, duidelijk en vriendelijk. Binnen n kwartier stond ik weer buiten en na een week waren de rimpels in mijn voorhoofd en mijn fronsrimpel verdwenen. Het ziet er heel natuurlijk uit omdat ik mijn wenkbrauwen nog wel (een beetje) kan optrekken. Super tevreden!!!!
Super leuk en goed geholpen.
De arts gebruikte een potlood om lijntjes te tekenen en vervolgens ging hij deze lijntjes met alcohol na de behandeling weg doen. Door gebruik van alcohol in combinatie met de gevoeligheid van de plaats dat net behandeld was, heb ik veel rode plekken overgehouden. dat vind ik jammer, verder alles prima. Ik had fijn gevonden als de arts een minder agressieve middel had gebruikt om deze lijntjes te wegdoen, zoals een middel waarmee je make up schoonmaakt bvb van clinique, zonder teveel chemische stoffen daarin.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij betreuren de heftige reactie van uw huid op het ontsmettingsmiddel. Echter onze arts moet de zone waar geprikt is met een alcoholhoudend middel ontsmetten om eventueel ontstekingen te voorkomen. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geรฏnformeerd en zien u graag een volgende keer. Wilt u vooraf aangeven dat uw huid sterk reageert op het ontsmettingsmiddel? Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Zeer positief! Duidelijk, helder en vriendelijk. Bij vraag per mail snelle reactie. Kan echt niks negatiefs bedenken, ga zo door!
Ben er nu een paar keer geweest De laatste keer een "nieuw" persoon - arts gekregen uitgelegd wat ik andere keren niet zo mooi vond nu iets anders gespoten en vind mooier !
Bij binnenkomst van het gebouw was niet duidelijk waar ik moest zijn ondanks de uitleg van de receptioniste. Met mij nog 2 andere dames die zoekende waren.
ik had voor mijn leeftijd al veel lilliputters, die zijn nu verdwenen. Mijn bovenlip is wel iets voller en daar moet ik nog wel aan wennen. Zowel de arts als assistente zijn heel erg aardig en stellen je op je gemak.
Hele plaatje is compleet en gewoon goed.
Goede ervaring !!
Ik denk dat botox niets voor mij is. Heb ruim een week zware hoofdpijn gehad en een akelig/zwaar gevoel in mijn hoofd, ook is een ooglid gaan hangen.( is nu weer wat bijgetrokken) Het is dus niet zo simpel als het lijkt, je moet er blijkbaar iets voor over hebben. Behandeling, vriendelijkheid, arts dik inorde. Maar weet niet of ik het nogmaals ga doen.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij nemen op korte termijn contact met u op. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Zeer vriendelijke mensen, vakkundig. Ik vind echter dat de fronsrimpel al vrij snel weer te zien is ( nu 3 weken geleden )
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.