Zeer vriendelijk en professionele arts (C. Edwards)
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ik moest lang wachten en er was geen koffie of thee. Na de frons behandeling hing één wenkbrauw naar beneden en boven m'n wenkbrauwen zaten twee harde stukken. Dat hersteld zich nu heel langzaam. Het is 2 1/2 week geleden.
Ontvangst, uitleg, behandeling etc. heel plezierig en vriendelijk. Effect behandeling echter niet naar wens, terug voor nabehandeling. Oók heel keurig en vriendelijk. Maar effect helaas nog steeds niet optimaal. (Eerder al vaker botox gehad naar tevredenheid, maar nu toch nog voorhoofdsrimpels.) Kan eens gebeuren. Volgende keer hopelijk beter.
Ik had wellicht iets meer filler moeten gebruiken maar ben redeljk tevreden en ga zeker terug
Ik heb mijn frons laten behandelen. Sindsdien heb ik dagelijks een drukkende pijn in mijn voorhoofd. Bij koud weer op de fiets en als ik 's avonds naar bed ga komt dit voor . Dit wordt wel minder na twee weken, maar is er nog steeds. dit was niet als bijwerking genoemd, bij deze dus.
Contact met de arts Dr coonen prima verlopen. Resultaat wat minder: Na 4 dagen kreeg ik ipv de originele dwarse rimpels op mijn voorhoofd 2 nieuwe, rechtopstaand uit mijn wenkbrauw. (soort duiveltje) Deze zijn nu weer wat weggetrokken, maar boven mijn rechteroog trekt nu de wenkbrauw vreemd omhoog. ipv een wat milder gezicht, wat ik wilde, lijk ik nu, van rechts gezien wel een (gestrest) narretje. Hier moeten zowel ik als mijn vrienden wel steeds weer hartelijk om lachen. Dus dat is dan wel weer leuk. Fronsrimpel is overigens wel gelukt. ik beveel dus de Cityclinics niet aan, maar heeft meer te maken met het feit dat ik mijn voorhoofdrimpels niet snel weer weg zal laten botoxen. En niet zozeer met Cityclinics of Dr Coonen.
Zeer prettige sfeer, goed advies, professionele behandeling.
Geen professionele uitstraling, geen kassa, geen balie voor evt vragen tussendoor aan de assistente, behandelstoel niet netjes aangekleed, kleine wachtkamer waar andere ondernemers in het pand ook moeten lunchen.
Ik heb een frons/wenkbrauw Botoxbehandeling gehad. Na een kleine twee weken al een mooi resultaat. Ik vond het prettig dat ik de keuze had uit Botox en bocouture. In het verleden goede ervaringen gehad met Botox dus ook deze keer voor gekozen. Het was mijn eerste behandeling bij city clinics.
Ik ben zeer vriendelijk en goed ontvangen. Je werd op je gemak gesteld en alles werd heel goed uitgelegd.
De behandeling was vrijwel pijnloos. De uitleg van mijn behandeling was prima..Op mijn vragen kreeg ik duidelijk antwoord. Ik moest even wachyen, de arts was iets verlaat. Ik moest in een kanertje wachten waar het ongezellig en kil was. Niet echt een professionele uitstraling. Ik kreeg even mijn twijfels. Maar die waren na de kennismaking met de arts wel weg
Zou heel fijn zijn als er paar avonden per week geopend was. Mvg Dinara
Slecht bereikbaar..bellen niet terug na inspreken v mail
Den Bosch was top. Hele vriendelijke en begripvolle arts. Afspraak niet nagekomen bedoel ik mee dat ik eerst een afspraak in Hilversum had en die werd kort van te voren afgezegd waardoor voor mij alleen de optie Den Bosch overbleef wat best een hele afstand is vanaf Amsterdam
Ik was iets te vroeg maar er werd geen koffie of thee aangeboden. Daarnaast liep de behandeling van de klant voor mij behoorlijk uit, al met al heb ik dus erg lang moeten wachten. Ik heb gezegd dat ik veel medicijnen gebruik. Nu 3 weken verder heb ik nog wondjes op mijn voorhoofd van de spuitjes. de arts was verder wel vriendelijk.
Een betrouwbare goeie kliniek met prettige artsen, blijft toch altijd een beetje spannend. Ze nemen de tijd en je krijgt een goeie uitleg. Ben ook altijd erg tevreden over het resultaat.
vriendelijk ontvangst. Namen goed de tijd voor al mijn vragen en de behandeling werdt zeer zorgvuldig gedaan.
Voor de eerste keer een afspraak gemaakt. Ben zeer tevreden met de uitleg die ik gekregen heb na al mijn vragen. Want laten we wel wezen,je laat toch iets in je gezicht inbrengen. Maar kan niet anders zeggen,ben heel blij met het resultaat! En voel me er super goed bij dat ik dit heb gedaan,en ga zeker nog heen voor vervolg afspraak.
Zeer professioneel geholpen. Duidelijke uitleg over de verwachting.
botox frons is prima,botox kraaiepootjes valt tegen omdat eerst mijn oog ander halve week blauw was en nu na 3 weken heb ik nog steeds vocht onder mijn ogen.Omdat botox na 3mnd is uitgewerkt is vreugde van korte duur als het verdwijnt!!!!!!!!!