Je voelt je op je gemak. Er wordt bij het eerste gesprek niet aangedrongen dat je wat moet laten doen. Zeer goede uitleg en eerlijk. De behandeling is zeer goed bevallen en heb alweer een nieuwe afspraak.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ik heb 2 zones Botox laten prikken door clio en het is me super bevallen. Volgende x weer door Clio
Helemaal geweldig,ben nu een aantal keren geweest en ben erg happy. Het resultaat is erg mooi,en de uitleg is heel dui delijk,dat vind ik prettig . Gewoon top!
Supermooi resultaat !!!
prima !
Je wordt er prettig en goed geholpen.
Prima. Fijn dat de mogelijkheid voor een nacontrole bestaat, daarmee staat of valt de behandeling.
Geheel naar tevredenheid, aardige mensen, duidelijke uitleg .Voel me daar op mijn gemak.
Vaak een andere arts waardoor het de ene keer beter uitvalt dan de andere keer en vaak de afspraak verzet. Verder heel klantvriendelijk en betrokken.
Beste Angeli, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Behandeling is prima, maar ze hebben mij een factuur beloofd waarop staat dat het een migrainebehandeling betreft en ik kreeg een standaard factuur zonder toelichting. Op de e-mail wordt niet gereageerd. Erg jammer, ik kan het nu niet claimen bij mijn verzekering.
Beste Erica, Wij betreuren jouw reactie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Hartelijke groet, Team City Clinics
Ervaren als heel prettig
Goede behandeling zowel botox al fillers.
Beste Paula, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ik vind het jammer dat ik 1,5 week met een blauw oog heb moeten lopen. Ik wilde de rimpels onder mijn ogen weg hebben. Dit is gedeeltelijk gelukt maar niet zoals ik had gehoopt dat het zou worden.
Beste Manon, Wij betreuren jouw reactie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Hartelijke groet, Team City Clinics
Prima, helemaal tevreden
Je wordt keurig behandeld. Soms duurt het even voor je aan de beurt bent. Ik ben heel tevreden over de behandelingen en resultaten.
Ik vind t jammer dat t resultaat mij tegenviel.
Beste Sylvia, Wij betreuren jouw reactie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Hartelijke groet, Team City Clinics
Je voelt je er op je gemak. De eerste keer iets asn jezelf laten doen is best spannend. Reële uitleg, geen luchtkastelen. Top..
Uitleg en behandeling vond ik prima. Nadeel vind ik dat ik graag van tevoren had geweten dat ik 2 weken niet in de zon mag. Had ik dit geweten, dan had ik de behandeling in het najaar/winter gedaan.
Beste Louise, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics