Ik had een beter resultaat verwacht. Maar ik weet het dat is achteraf, 944 euro is dan toch veel geld .
Beste mevrouw Schoe, wij betreuren uw reactie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Met hartelijke groeten, Team City Clinics
Erg vriendelijk ontvangen. De arts was duidelijk en informatief. Voelde erg goed aan en heb direct de behanding ondergaan.
Ben dik tevreden over de behandelingen!!
Beste Ellen, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ontvangst was wat vriendelijk met de woorden 'we lopen vandaag wat uit'. Wat mij betreft geen probleem. Een kopje koffie of glaasje water was dan leuk geweest tijdens het wachten.
Heel hartelijk ontvangen Vriendelijk Helemaal top
Ik was positief verrast over de tijd die werd genomen om mij te adviseren. Ook voelde ik op geen enkele wijze druk om een behandeling te kiezen. Hierdoor heb ik een weloverwogen keuze kunnen maken.
Uitstekend advies gehad. Rustige uitleg en niet opdringerig. Resultaat top!
Ik kom nu zo 2 jaar bij de City Clinics Vestiging in Groningen en ben zeer tevreden!!! Kom graag weer!!
super vriendelijk en professioneel geholpen!
Het is een beetje moeilijk for mij omdat ik niet in mijn modertaal kan praaten, maar ik was heel blij met die clinic. Zij hebben mij de behandeling good uitgelegt en het werkt helemaal.
De arts is zeer vriendelijk en overlegd op respectvolle en gelijkwaardige wijze met mij als klant. De dame die achter de computer zit en je ontvangt komt niet vriendelijk over. Het is ook onduidelijk waarom zij bij de behandeling aanwezig is, wat haar rol is. Ik ken nog twee klanten van city clinics die dezelfde ervaring hebben.
Geachte mevrouw, wat jammer dat u deze ervaring hebt. Gastvrijheid is een van onze speerpunten. Wij vinden het heel belangrijk dat u zich welkom voelt. Wij nemen contact met u op. Hartelijke groet, Team City Clinics
Aardige artsen, en het resultaat is prima, ook de na controle was goed. Jammer dat het 3e etage zonder lift was.
Top! Heeel tevreden
Zeer prettig
De eerste keer ging het een beetje mis, ik had specifiek gevraagd om bij de behandeling van kraaienpootjes de prikjes iets hoger bij het uiteinde van mijn wenkbrauw te plaatsen en iets minder in mn voorhoofd dan gebruikelijk omdat mijn voorhoofd kan zakken. ik heb al een paar jaar behandelingen bij andere klinieken en ken mijn gezicht zo onderhand. Helaas werd dit niet opgevolgd en werd er toch "volgens het boekje" geprikt met als gevolg dat alles ging hangen. ook kreeg ik een prik in het midden van mijn wenkbrauw (in het haar) wat ik ook nog nooit had gehad (wel er iets boven maar niet erin) voor een liftend effect maar dit werkte helaas precies omgekeerd.. ik ben vervolgens terug gegaan en zij wilde niets doen omdat ze bang was dat er nog meer zou gaan hangen.. toen zelf een frond behandeling bij geboekt omdat dit mijn wenkbrauwen misschien een beetje omhoog/ open zou trekken zodat ik er niet zo vermoeid uit zou zien de komende 3 maanden..na een paar maanden Toch nog een keer geprobeerd (ik ben de eerste behandeling ook goldmember geworden en zou het zonde vinden als ik geld moest terug betalen) nu is er wel geluisterd en hoger geprikt en minder in mn voorhoofd. Wel heb ik heb gevoel dat het sneller uitwerkt bij een andere kliniek kreeg ik Azzalure, heb het gevoel dat dit langer werkt? Azzaure was ook veel duurder, het 1 zal vast met het ander te maken hebben. Al met al tevreden, vooral omdat ik altijd terecht kan en om de hoek van mn werk zit.
Beste Eveline, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics