4 sterren: goede service, goed behandeld

Kan niet anders dat ik tevreden ben.

• U bent: Man
  • Klantvriendelijkheid
  • In welke mate zou u City Clinics aanbevelen bij vrienden/familie/collega’s? 10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Cleo, de desbetreffende arts en assistente namen alle tijd om uitleg te geven. Er werd ook nog overlegd met een andere arts wb mijn medische achtergrond en of er überhaupt wel behandeld kon worden. In mijn geval ging het om migraine en een vermoeide gezichtsuitdrukking. De fronsrimpel is behandeld met botox waardoor de spanning/druk op het hoofd veel minder is. Het ziet er mooi en natuurlijk uit. Erg blij dat ik de stap heb genomen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vind het jammer dat je op een vestiging in Rotterdam alleen op een woensdag en zaterdag een afspraak kan in plannen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zich tevreden, echter niet fijn dat de artsen iedere keer wisselen. Nu ca 5 x geweest en elke keer een andere arts gehad.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben super tevreden ,eigenlijk over alles. De uitleg, het openstaan voor andere ervaringen, tegemoetkomen met vragen en uitleg. Een fijne sfeer en superaardige ontvangst.

• Uitleg arts N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afspraak nakomen: Mijn afspraak werd n aantal uren ervoor afgezegd via mail. Ik heb zelf n nwe afspraak moeten maken. Wel wordt er gezegd dat als IK binnen 24 uur afzeg, 50 euro betaald moet worden... maar jullie kunnen n paar uur van te voren afzeggen zonder tegemoetkomingen. Jammer V

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hadden een prima arts, alleen het ontvangst had klantvriendelijker gemogen. Bijv. een kopje koffie aanbieden!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige en duidelijke uitleg. Goede behandeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd goed en correct. Als je vaker komt hebben ze alle gegevens van je bij de hand en is de behandeling zo weer klaar

• Uitleg arts
  • Afspraak nakomen N.v.t.

Ben zeer tervreden

Prima! Goede uitleg.,

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn prima geholpen alleen dat je voor parkeren moet betalen vind ik schandalig want mijn behandeling was €440,00 dus parkeren mag de kliniek best betalen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben al een aantal keer behandeld door CLeo Edwards. Ze heeft een enorme kennis....neemt de tijd. ..overweegt goed of het er mooier op wordt en of het haalbaar is. Echt een superleuke vrouw die er heel veel verstand van heeft. Ben altijd super tevreden!

• Uitleg arts
  • Afspraak nakomen N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al enige tijd maak ik gebruik van jullie botox injecties (kraaijenpootjes en voorhoofd) en altijd erg tevreden! Afgelopen keer echter anders geprikt en niet het gewenste resultaat en veel vocht onder mijn ogen. Door drukte op het werk op het moment niet mogelijk een nacontrole in te plannen, dat is jammer! Hoop volgende keer op een beter resultaat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ooglid is gezakt na de injectie

• In welke mate zou u City Clinics aanbevelen bij vrienden/familie/collega’s? 3

Oranjesingel 26