Ik heb mijn traangoten laten opvullen. Als ik had geweten dat het zo mooi zou worden had ik het al jaren eerder gedaan. Erg blij met het resultaat. Een vriendin heeft na het zien van het resultaat van mij ook een behandeling gedaan en is net zo tevreden. De overgebleven filler heeft ze gebruikt om de lijntjes boven mijn lip iets op te vullen. Ik was daar zelf erg panisch voor (ik wil geen "duckface") maar het resultaat is erg mooi. De arts was vriendelijk. Ik heb ervoor botox laten doen, ook dat is netjes geworden. Enige nadeel daarvan is dat ze ook een prikje onder mijn oog heeft gedaan en daardoor had ik iets een wal. Gelukkig is dat door de filler nu wel weer bijna helemaal bijgetrokken. Een volgende keer zou ik geen prikje botox meer onder mijn oog laten zetten.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Beste Jirina, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Subtiel resultaat. Dat is prettig. Behoud van mimiek en gelaatstrekken.
İk ben ontzettend tevreden over mijn arts Thomas en zijn assistente Lotte. Ze zijn altijd zeer vriendelijk en geduldig. Thomas is altijd duidelijk met zijn uitleg en neemt de tijd voor je, je kunt dus bij vraagtekens alles vragen waarbij je direct een duidelijk antwoord krijgt,ben ook altijd tevreden over de resultaten. Lotte en Thomas zijn een hele leuke duo samen, ze komen gemotiveerd over en dus zeer klantvriendelijk.
Helaas had ik de laatste keer bij mijn linkeroog 5 dagen een blauwe plek. Het was ook pijnlijker als de afgelopen keren, geen idee of er ander materiaal wordt gebruikt. Verder zeker tevreden!
Goede ontvang de arts heeft heel veel uitgelegd, ik was enorm maar enorm zenuwachtig zij gaf alle geduld. Goed behandeld.
Ik kwam voor het eerst bij jullie en kreeg advies. Daarna zei ik dat ik voor nu slechts een botoxbehandeling wilde van een eenheid voor de kraaienpoten. Ik zei dat ik verder niets aan mijn voorhoofd wilde laten doen. Ten eerste omadat ik daar met lichte rimpeltjes niet zo'n probleem mee heb en ten tweede omdat ik dat al eens heb laten doen er niet echt blij van werd. Het contrast met de rest van het gezicht wordt te groot en mijn oogleden die behoorlijk slap zijn gaan dan nog meer hangen. De arts zei dat ze het begreep en ze zei dat ze twee eenheden botox wilde verdelen over drie zones. Het zou dus niet te veel worden, subtiel en daardoor mooi in balans. Ik vertrouwde erop en liet me volgens haar idee behandelen. Toen het klaar was zei de arts dat er aan een kant waars hijnlijk niet genoeg in zat bij de kraaienpoten omdat de in botox op was. Ze zou het de volgende keer bijspuiten. Na een paar dagen kon ik geen enkel spiertje meer optrekken in mijn voorhoofd. Mijn oogleden zijn nog meer gezakt en aan de bovenkant gezwollen en gevuld met rimpeltjes die er coorheen niet zaten. De rimpeltjes op de neusbrug zijn lelijk dieper geworden en het voorhoofd is heel glad wat voor mij helemaal niet hoefde. Al met al zie ik er echt veel lelijker uit dan voorheen. Mijn man en kinderen en vrienden zijn allemaal geschrokken van hoe ik er nu uitzie. Buiten dat is het ergste nog wel dat ik geen enkele spier meer kan gebruiken in mijn voorhoofd, ik een nare band voel in mijn voorhoofd, lichte hoofdpijn heb de hele dag, mijn ogen niet goed open kan houden en me doodmoe voel. Ik ervaar dit alles alsof mij iets aan gedaan is en ik voel mij zeer machteloos en heel naar. Wat ik op internet lees bevestigt mijn vermoedens dat er te veel botox is ingespoten maar ook dat daar niets aan te doen is en dat ik alleen maar lijdzaam moet afwachten tot het spul is uitgewerkt. Donderdag aanstaande kom ik op mijn controleafspraak. Tot dan, groet, Marij Buenen
Zeer prettig en deskundig
Beste Nathalie, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Cleo is very knowledgeable and friendly. Made me feel comfortable and the results were as expected. She has my thumbs-up vote!!
Ervaring over fillers in de kaaklijn, marionetlijnen en mondhoeken. Uitleg was duidelijk. Behandeling viel me erg mee. Resultaat na 2 weken is mooi geworden en ben heel tevreden. Arts werkt rustig en nauwkeurig. Gastvrouw zeer vriendelijk. Als je moet wachten krijg je een lekker kopje koffie.
Goede ontvangst, duidelijke uitleg, prima. Zou de rekening ook per mail krijgen niet ontvangen!
Chloë nam ruim de tijd om alle details goed door te nemen en stelde mij enorm op mijn gemak. Dat heb ik enorm gewaardeerd.
Arts nam de tijd om alles uit te leggen. En ik ben deze keer ook zeer tevreden over het resultaat
Eigenlijk is het jammer, maar ik zie nauwelijks verbetering, ( Fronsrimpels)
Beste Fique, Wij betreuren uw reactie. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Eigenlijk zeggen de rapportcijfers genoeg. Dus een heel tevreden klant. Ga zo door.
Netjes correct nemen echt tijd voor je.
Vriendelijk en goede uitleg van de arts!
Een goed advies gekregen. Vriendelijke arts en vooral geduldig. Mijn ervaring is dat de botox goed zijn werk doet.
Uitstekende ontvangst en uitvoering. Prima sesultaat!
Erg prettig , je voelt je op je gemak .
Gezien ik maar een enkele bahandelig heb gehad kan ik niet oordelen over andere behandelingen. Zelf ben ik niet tevreden over m'n Botox, waar ik altijd bang voor ben dat is dat m'n wenkbrauwen niet meer goed staan en dat heb ik nu, ze zijn verschillend en staan nu te hoog......verschilt per uur en dag, heel bijzonder.....
Beste Marion, Wij betreuren uw reactie. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Team City Clinics