Vriendelijk en professioneel.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Top. Ga zo door!!
Heel fijne ontvangst uitleg en behandeling, wel wat langer blauwe plek gehad, maar dit kan gebeuren. Ook wat langer moeten wachten maar ook daar heb ik alle begrip voor!
Heb al aan meerdere vriendinnen het adres doorgegeven omdat ik er zelf zo tevreden over ben...
prima, efficient en effectief!
Prettige behandelaar en een fijne Kliniek
Cleo Edwards neemt alle tijd voor je en geeft uitgebreid advies. Het resultaat is erg mooi geworden.
Prima dus voor herhaling vatbaar.
Very good experience, specially with the Doctor, she explained everything very professional. However my botox should last 3 months, and has been 2 and already the effect started to disappeared....is there a possibility Doctor can check?
Geweldig! Prijs is prima zeer bekwame arts is d'r Edwards en de uitleg en werking zijn prima! Ik ga 2 x per jaar voor botox en ik zie er 8 a 10 jaar jonger uit. Ik ben zeer tevreden.
prima alleen heeft het deze x niet zo gewerkt. Maar altijd vriendelijk en goede uitleg.
prettige ervaring. goed resultaat
Ik ben altijd nog zeer tevreden geweest over de artsen waar ik door geholpen ben.
Beste Marja, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ik heb het als prettig ervaren en kom zeker terug .
Veel teveel steile trappen op. Geen lift. Helaas voor mij geen optie meer.
Zeer tevreden, goeie uitleg, hartelijk ontvangen
Behandeld door Cleo Edwards voor lipfillers en Botox voorhoofd. Super geholpen door haar, ben nog nooit ergens zo goed geholpen. Ze legt alles wat ze uit doet en doet heel erg haar best om van mijn (lastige) lippen iets te maken dat ik mooi vind! Zeker een aanrader!