De prijzen zijn erg aantrekkelijk. Echter, krijg ik wel altijd het gevoel dat ze je proberen over te halen om een duurder product te nemen, ongeacht de wensen van de klant. In dit geval betekende dat een hogere dosis botox, wat mijn inziens in een onnatuurlijk effect heeft geresulteerd. Ik heb er zelfs al meerdere opmerkingen over gekregen van mijn omgeving, wat ik ontzettend gênant vond. Ik twijfel of ik nog terug ga, al wordt dit natuurlijk wel bevorderd door de membership-korting.
Deze review heb ik al gegeven en ben ook gebeld door jullie. Maar een update: Maandag 16 jan heb ik een behandeling gehad en hield er een grote opvallende blauwe plek aan over. Sinds vandaag is het eindelijk zo goed als weg..
Beste mevrouw Ikink, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Alleen maar positieve opmerkingen over de arts en de behandeling.
Heel vriendelijk ontvangen, rustige uitleg, zonder al teveel poespas, snel weer buiten: top!
Behandeling Ervaring zoals voorgaande aangeven zeer goed, nog wel heel kort geleden dus resultaat van tweede behandeling nog niet geheel zichtbaar.
Botox goede prijs. Fillers wat aan de dure kant.
Ik ben met een duidelijke vraagstelling gekomen. Klein beetje botox en dat ik mijn wenkbrouwen kan bewegen. Hierover heb ik een duidelijke uitleg gekregen en de arts verzekerde dat ik mijn mimiek kon houden en in ieder geval mijn wenkbrauwen omhoog kan bewegen en een klein beetje van mijn voorhoofd. Het resultaat is dat ik niets kan bewegen....mijn wenkbrauwen bewegen nauwelijks tot niet. Had hierna gebeld en foto's gestuurd. Werd later door de arts teruggebeld en sprak mijn voicemail in dat hij verder niets kon doen en dat het met paar weken weer beter zal worden. Ik ben absoluut niet tevreden over het resultaat maar ook niet over hoe omgegaan is met mijn ontevredenheid betreft het resultaat. Ik ga volgende week naar mijn schoonheidsspecialist en zal tripollar behandeling ondergaan, begreep dat dit botox (binnen 6 weken na de behandeling) effectloos maakt. Ik ben genoodzaakt om dit te doen omdat ik niet tevreden ben met het resultaat. Maar dit houdt wel in dat ik 200 euro gewoon weggegooid heb.
2x geweest zeer tevreden
Beste Nancy, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ik ben telkens zeer tevreden over City Clinics Groningen. Erg vriendelijke en professionele mensen, ik ben erg blij met de resultaten!
Weer goed geholpen door Cleo Edwards en ben erg tevreden over het resultaat kom zeker nog eens terug.
Dat was erg gezellig ,goede uitleg ,ik kan veel vragen stelen ,alles was verteld wat ik wilde weten ,netjes, schoon .Ik kom zeker terug .
arts geeft duidelijk uitleg en is niet uit op het verkopen van behandelingen. erg prettig.
Plezierige ontvangst Duidelijke uitleg behandeling en kosten Duidelijkheid over te verwachten resultaat
Goed en netjes ontvangen, leuke en vriendelijke dame die me geholpen heeft. Adviseerde me ook om de volgende keer naar Den Bosch te gaan, dat was dichter bij voor mij en ze zei dat het daar de zelfde behandeling was. TOP.
Alles keurig verzorgd, behalve de voorraad die was niet aangevuld. Daarom heb ik twee afspraken moeten maken voor een behandeling.
Ik was doodsbang maar de arts wist me gerust te stellen en legde iedere handeling uit.
Erg blij met arts A. Hassan, ik ging eerst altijd naar de elzen kliniek in Naarden. Zo slecht in vergelijking met jullie. Ben blij dat ik de stap heb genomen om vertrouwen te hebben in jullie kliniek. En in t speciaal erg tevreden met Awat Hassan.