Zeer prettig. Goede en duidelijke uitleg. Er werd tijd genomen voor mijn vragen.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ik ben tevreden met mijn botox behandeling.😊
Klein afgelegen gebouw maar zeer netjes en schoon. Vriendelijk en verzorgd personeel. Voor mij zeker weer.
Was goed om te doen maar toch wrl erg prijzig.
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Vaker geweest en altijd goede ervaringen. Ik blijf komen
Zeer tevreden, fijne arts en goed geholpen en bovendien....ontzettend mooi resultaat!
Ik heb de ervaring bij city clinics in Groningen (Eelderwolde) als zeer prettig en professioneel ervaren.vriendelijk en gastvrij werd ik ontvangen en vond ik de uitleg en toelichting erg duidelijk. Ik raad een ieder die overweegt om gebruik te maken van de diensten van city clinics dan ook aan om hier naar toe te gaan.
Friendly staff, explained and administered the treatment well. My head is decidedly less liney.
Ben weer super blij met het resultaat
Maar dan wel bij Cleo zou ik aanbevelen. Wat een fantastische en vooral kundige arts! Ze neemt de tijd voor je en geeft realistische adviezen en daarbij werkt ze uiterst nauwkeurig.
Zeer aardige arts en assistente Totaal niet opdringerig maar goede uitleg. Ik had alleen meer verwacht over het resultaat! Dan had uk ook zeker nu al een vervolg afspraak gemaakt voor een andere zone!
Beste Monique, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
altijd zeer prettig om bij deze arts te komen
Ik ben zeer tevreden
Was mijn eerste keer,was heel goed, Ik zal graag terug.