Goed ontvangst, heldere uitleg en goed resultaat
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Prima ontvangst, er wordt goed de tijd genomen en uitgelegd.
Prima prijs/kwaliteit verhouding! Vriendelijke arts en assistente. Zou ze zeker aanbevelen aan kennissen.
Goede uitleg, vriendelijk personeel, behandeling is effectief
De botox- en later de fillerbehandeling in Arnhem zijn heel goed gegaan. Allereerst wordt er de tijd genomen te luisteren waar je voor komt. Er wordt meegedacht en goed uitgelegd wat er gedaan wordt en hoe dit effect heeft. Botox voelt gek en fillers is wat naar maar niet echt pijnlijk. Resultaat is super! Wel jammer dat ik twee keer voor niets ben geweest omdat ze 1x heel erg uitliepen en de 2e x mijn afspraak zonder bericht verwijderd hadden. Kan gebeuren maar dan had ik enige vorm van tegemoetkoming gewaardeerd.
Ik wilde de arts Edwards eigenlijk nog bellen, dus ik hoop dat ze dit leest:-) We hebben twee zones behandeld met 3 eenheden botuline. Ze was zelf een beetje bang dat het misschien niet het gewenste resultaat zou geven. Maar door haar nauwkeurige berekeningen is het resultaat echt super. De eerst 1,5 week dacht ik dat het niet voldoende zou zijn bij mn frons, maar van de een op andere dag was dit toch ook helemaal naar wens. Ik kan nog steeds mn wenkbrauwen bewegen, maar heb veel meer rust in mn gezicht. SUPER GOED GEDAAN!
Beste Lenneke, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Nvt
Beste Marielle, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Heel tevreden
Arts was onvriendelijk. Elke keer als ik kom is er weer een andere arts, veel wisselingen.
Beste mevrouw Kalkman, Wij betreuren uw reactie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijk groet, Team City Clinics
Aan de cijfers te zien hoef ik geen uitleg te geven. Dik tevreden.
Supervriendelijke ontvangst, goede uitleg, professioneel en het allerbeste: een heel mooi en goed resultaat.
Na de behandeling had ik even obgezwollen plek, die is over vier dagen was weg. De rest was prima bechandelung.
Ik ben tevreden klant
Heb het als zeer prettig ervaren,goede ontvangst ,uitleg van de arts en resultaat zijn naar wens. Kom zeker terug
Dit was nacontrole omdat de behandeling niet helemaal goed was uitgepakt (hangende oogleden). Op zich prima dat het gratis hersteld kon worden natuurlijk, maar ik had ook wel iets van een tegemoetkoming verwacht omdat het niet goed was gegaan. Bv 15% korting voor de volgende keer ofzo..
Beste Jacqueline, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Perfect mooi resultaat
Ik heb 4 weken een evaluatie ingevuld van de eerste behandeling in maart. Hierover ben ik niet tevreden. Hierop heb ik geen reactie ontvangen.
Beste mevrouw Bakker, Wij betreuren uw reactie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijk groet, Team City Clinics
Mijn ervaring is goed en wil zeker iedere 3 maanden herhalen. Mijn vriendin gaat jullie ook zeker bellen !