I had a lovely experience and felt very safe and looked after. I'm super happy wit the result and will be back.
Beste mevrouw Engelsma, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
De afgelopen keer dat ik mijn behandeling bij city clinics in amsterdam (3e keer) heb laten doen ben ik niet tevreden. Bij mijn ogen is teveel Botox ingespoten terwijl ik expliciet heb aangegeven dat ik het licht wilde hebben en nog steeds deels de lachrimpels wilde behouden. Mijn huid voelt trekkerig aan bij het lachen en ziet er onnatuurlijk uit. Erg jammer. Ik zal niet meer terugkomen
Beste mevrouw Sugawara, Wij betreuren uw reactie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groeten, Team City Clinics
Erg onhandig dat er een tijdens mijn behandeling meekijkend persoon onwel werd, ik was bezorgd dat dit feit de behandelwnd arts erg veel af zou leiden. De focus was erg op dit gebeuren gericht tijdens mijn behandeling. Ik heb ook 2 weken met blauwe plekken gelopen en er zit nu aan beide kanten nog verdikking. . Ik vond dit voorval van t onwel worden van de trainee door t meekijken met mijn behandeling onprofessioneel overkomen.
Beste mevrouw Van Dijk, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Voor spanningshoofdpijn een Botox behandeling ondergaan. Snelle en nette behandeling met duidelijke uitleg hoe het werkt. De tweede behandeling had ik niet het resultaat wat het hoorde te hebben dus nog even terug geweest en met een kleine aanpassing toch weer maanden van mijn hoofdpijn af. Prikjes zijn niet mijn ding, maar door het goede resultaat zijn deze niets tegenover de hoofpijn die ik altijd had!
Mag goedkoper
Spannend een eerste keer, maar de arts stelde gerust en het resultaat is zeker heel natuurlijk. Krijg reacties als wat zie je er ontspannen en uitgerust uit!
Klein verbeterpunt: kort toelichten wie in welke functie uitvoerend is, wanneer er meerdere mensen bij de behandeling aanwezig zijn. Daarnaast kom je voor mijn gevoel toch een dokters/artsenpraktijk binnen. Waar ik mobiele telefoons wellicht uit het zicht zou leggen. Ik ben overigens naar alle tevredenheid geholpen! Maar bovenstaande zou het net even wat professioneler maken.
In het al gemeen wel goed alleen de results vallen mij tegen
Beste mevrouw Pakker, Wij betreuren uw reactie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groeten, Team City Clinics
Mijn ervaring met vestiging Apeldoorn was prima,ik werd netjes en duidelijk geholpen,al met al een prettige eerste ervaring!
Ik vind het geweldig .goede uitleg de behandeling heel goed perfect.
Vriendelijk personeel en snelle behandeling. Wel vind ik het jammer dat de behandeling niet helemaal werkt(eerste twee keer wel daarna twee keer terug geweest) voor de hoofdpijn. Eigenlijk moet ik nu weer bellen maar ik vind mezelf een beetje vervelend worden dan.
Zeer goed ontvangen, van de arts een duidelijke uitleg gekregen hoe de behandeling zou verlopen! Na 2 weken een na controle wat ik persoonlijk als zeer prettig heb ervaren!! Ik ben echt super blij met het resultaat!!!!! City Clinics zal ik zeker aanraden bij vrienden en familie!
Ontvangst was bij de rest van de ervaring vergeleken minder persoonlijk. Kundige arts die prima uitleg gaf. Zowel over de behandeling als ovet het te vereacbten resultaat. Wiebelige tafel kan echt niet. Zeker niet veegelen bij de test van de uitstraling van de ruimte. Mijn behandeling heeft goed resultaat en ik kom zeler terug.
Prettige ontvangst en behandeling. Minpuntje: aan het pand was niet te zien dat hierin de kliniek is gevestigd. Ik kreeg daardoor de indruk dat jullie verhuisd waren en heb uiteindelijk maar het algemene nummer gebeld. Maar toen bleek het wel het juiste adres te zijn. Ik zou hier wel even aandacht aan geven.
Geven duidelijke uitleg en denken mee