Professionele mensen, goed en duidelijk advies. Spuiten en wachten dan eerst op resultaat om te zien of er nog meer bij moet. Dit werd kosteloos gedaan indien nodig. Ik ben echt heel tevreden met het resultaat.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Altijd fijn te horen dat u tevreden bent met de service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ze stellen je op je gemak en geven advies.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat leuk dat u dit deelt met ons. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Fijne ervaring. Goede behandeling, fijne benadering van cliënten.
Verschillende klinieken gehad. En nu al sinds een tijdje vaste klant bij CityClinics. Ik ben altijd erg blij met de service en het eind resultaat.
I'm pleased with the results of my treatment. My doctor is always very attentive and competent.
Thank you very much for sharing your experience. Nice of you to share it with us. Kind regards, Team City Clinics
Het voelde goed en ik had vertrouwen heel belangrijk.
Een fijne intake gehad, met daarop volgend een deskundige behandeling, waar ik zeer tevreden mee ben!
Klacht fijn opgelost door Cityclinics
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij nemen persoonlijk contact met u op over de geplaatste review. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Originele beoordeling
Ik heb gekozen voor 0,6 ml filleromdat ik heel graag voor een natuurlijke look wilde gaan ik heb dit uitgebreid besproken met de arts ik wilde graag echt minimaal effect dus net wat volle lippen en net wat symmetrisch Het is nu twee weken geleden en ik zie er nog steeds uit als een eend mijn bovenlip vooral is nog steeds erg dik en ik heb ook bulten op mijn lippen ik heb hier al over gemaild met foto’s maar helaas krijg ik weinig reactie ze leggen het voor bij de arts maar die heeft denk ik vakantie dus ik hoor niks uiteindelijk ben ik nu dus erg ongerust dat ik zo zal blijven zien ik wilde een supernatuurlijk effect en het zou gewoon de arts ook zeker kunnen Maar ik zie er nu echt uit als een eend Ik heb dit ingesproken vandaar zonder punten en komma’s :)
De assistente bepaalt de behandeling en niet de arts.
Ze nemen goed de tijd voor je.
Ik ben in den haag geweest… vriendelijke vrouw die de tijd nam en ook rustig prikte + dat het haar vaste plaats is… ik vind het wisselen van artsen niet fijn!! En dat gebeurt in Zoetermeer ….zij kon een hoop uitleggen.
Word altijd goed en vriendelijk geholpen Als ik vragen heb krijg ik altijd goed antwoord
Vriendelijke medewerkers en arts!
Een zeer bevredigende service. De dokter en het personeel zijn erg vriendelijk
Normaal heb ik regelmatig wel een blauw plekje waar de Botox naald erin is gegaan. De laatste keer echter is er wellicht volledig misgeprikt. Want het werd dik en blauw. En na 3 weken geel…. Het leek of ik een blauw oog geslagen was! Niet zo blij mee.
Erg blij mee en zal anderen ook aanraden!
Al een poosje laat ik mij helpen (Botox) aan mijn fronsrimpel. Ik ben zeer tevreden zowel in Drachten als in Groningen.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat goed te lezen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
De dames zijn vriendelijk en werken correct
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
I have been going to city clinics for around 3 years and I aways have a perfect experience. Honestly I am happier now than I was 15 years ago with my "wrinkles" and feel so much more confident.
Een goede ervaringen
Goede uitleg door zeer vriendelijke arts
Zijn zeer ervaren dokters aan het werk en weten wat ze doen..natuurlijk is de secretaresse goed opgeleid en gastvrij...de prijzen zijn zekers okay en ze hebben vaak een aktie voor een behandeling. Zal zekers iedereen aanbevelen om hier heen te gaan. En ze hebben gratis parkeergelegenheid zo midden in het centrum van Enschede. Toppers.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij zien u graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Prima, nette service denkt met je mee en komt met oplossingen bij eventuele problemen.
Zeer ervaren artsen die met je meedenken. Goed advies wordt er gegeven en de resultaten zijn zo natuurlijk dat het niet opvalt dat ik wat heb laten doen. Daardoor straal ik en voel ik me zelfverzekerder.