Wordt altijd goed vriendelijk en kundige g geholpen!

Boven mijn rechter lip zijn nog een paar rimpels, mag dat of moet ik een nieuwe afspraak inplannen ?

Goede begeleiding

Goede uitleg en behandeling met uitleg. Alleen telefoniste mag wel wat vriendelijker. Resultaat naar tevredenheid

De artsen luisteren goed naar wat je wilt.

Altijd goed advies gekregen.

Goed en mooie aanbiedingen

Fijne artsen

Goede ervaren arts

Professionele artsen die goed adviseren en goede na zorg

Compliment aan Suat Bulut

Na 2 x achter elkaar een mindere ervaring nu ontzettend goed geholpen door Suat Bulut. Hij heeft in alle rust geluisterd en daarna de behandeling er op aangepast. Alles goed gegaan.

Zeer goede artsen. Luisteren naar je en geven een goede mening.

Vriendelijke arts

great

Great

Beste

Zeer prettig personeel welke je goed behandeld

Zeer prettig personeel welke je goed behandeld

Super vriendelijk en eerlijk advies

Ze denken met je mee. Ook als iets niet nodig is wordt het afgeraden. Ik ga al jaren naar City Clinics in Apeldoorn. Ben er blij mee. Ook de assistente, zo aardig

Geweldig vriendelijk en kundig. (afspraak filler lippen en jukbeenderen en mondhoek botox)

Zeer vriendelijke ontvangst. Verdovende lipzalf in de wachtruimte. Na 10 minuten naar binnen. Ruim de tijd nemen voor nogmaals vernemen wat ik verbetert wil hebben. Vervolgens uitleg doel/werking van verschillende merken filler en de kosten. Rustige sfeer met kalm muziekje op de achtergrond. Geen enkel gevoel van tijddruk. Vooraf foto maken. Dan beginnen terwijl er telkens gevraagd wordt hoe ik het ervaar. 20 minuten. Klaar. Na foto. Dan wordt nogmaals uitgelegd wat ik kan verwachten (evt hier en daar blauw plekje en dat het eindresultaat pas na aantal weken optimaal zichtbaar zal zijn etc) Het is heel mooi geworden. Subtiele maar tegelijkertijd toch grote verbetering/verandering. Vervolgafspraak gemaakt na vier maanden.

Doen!

Lang getwijfeld om mijn rimpel (horizontaal) middels botox te laten verminderen. Was een principe zaak. Maar zo blij met de ondersteuning en manier van aanpak en eerlijk advies bij city clinics. Binnenkort weer een afspraak inplannen.

Fijne kliniek

Altijd goede info en hele aardige en kundige medewerkers

Fijne clinic

Mooie clinic in Breda, lekker veel licht. Super fijne dames, goede uitleg, veel tijd voor vragen en behandeling. Ook super dat er een gratis nacontrole is met nabehandeling indien nodig!

Proffesioneel

Ik heb de voorlichting en behandeling als heel prettig ervaren in Zeist. Ze nam ruim de tijd, deskundig en geduldig.

Zeer goed in hun vak.ze zijn ook zeer eerlijk als het niet nodig is zeggen ze dat ook .ben al 3 jaren klant en blijf er ook gaan .

Prettige ervaring

Mijn eerste bezoek heb ik als prettig ervaren. Goed voorbereidend eerlijk gesprek op de behandeling die volgde. Eerlijk gesprek over de mogelijkheden en evt verwachtingen. Ik kan het aanbevelen.

Top service

Groningen: heel tevreden. Makkelijk om afspraken te maken. Aardige arts en goed resultaat.

Heel goed

Ik voelde mij als snel op mijn gemak omdat ze goed aangaf wat ze doet ook bij ieder stap. En vooral een plus puntje, ze praat lekker een beetje door tijdens de behandeling. Wat goed werkt als afleiding.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen