Fijn geholpen en blij met het resultaat van de botox
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat goed te lezen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Profhilo gedaan. Ik had al zichtbare zwelling onder mijn ogen. Toch prikte de arts hier midden in waardoor ik nu 2 maanden later nog met zwelling loop en tegen mijn eigen wangen aankijk. Dit was de 1e keer Profhilo bij deze kliniek. Ik gebruik dit al jaren en nog nooit is mij dit overkomen. Second opinion gehad. Conclusie bij nieuwe patiënt eerst kijken of deze geschikt is voor deze behandeling en bij zichtbare zwelling daar niet midden in de Profhilo zetten aangezien dit vocht aantrekt. Ik ben zeer ongelukkig met deze behandeling bij deze kliniek.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat u niet tevreden bent met het resultaat van de Profhilo behandeling. We delen uw feedback met de betreffende arts voor verdere optimalisatie van onze service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
De “arts” zat telkens tijdens ons gesprek op zijn telefoon te kijken. Helaas heeft hij ook verkeerd/teveel gespoten waardoor ik nu al 6 weken met een hangend oog loop. Nee zeker geen aanrader! Moeite waard om even goed uit te zoeken waar en door wie je je behandelingen laat uitvoeren.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij nemen persoonlijk contact met u op over de geplaatste review. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Mijn arts weet precies mee om te gaan wat goed is voor mij ivm met aandoeningen Het is puur voor zelfvertrouwen wat ik doe
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat leuk dat u dit deelt met ons. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Fijne ontvangst en duidelijke uitleg en advies door de arts. Professioneel ook.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Altijd fijn te horen dat u tevreden bent met de service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Over het algemeen tevreden. Helaas de laatste keer binnen 6 weken botox uitgewerkt. Teruggeweest en op 1 plek bij geprikt, maar niet geholpen.
Heel vriendelijk en doen hun werk goed.
Mijn botox doe ik ieder bij city clinics. En ben er nog steeds blij mee
F Met fillers zetten werd er goed geluisterd naar mijn wensen. Telefonisch afspraak gemaakt voor nacontrole, een zelfde dag in de week ivm met zelfde arts, dit duidelijk aangegeven, vrouw aan de telefoon vertelde dat er 2 weken tussen moesten zitten. Kom ik daar, uur heen en uur terug, is er een andere arts die niks wilde doen omdat het het werk is van een andere arts en ik sowiezo 4 weken moest wachten ipv 2. Dus voor niks naar toe geweest.
Ze nemen tijd, alles uitleggen & doen niks onnidig.
Dat wat nodig is voor mijn huid is zo verfijnd gedaan dat ik de hele dag kan stralen. Er wordt goed naar mijn wensen geluisterd en denken mee met een goed advies.
Je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen
Ik heb een klacht ingediend m.b.t. een behandeling. Ik ben daarover gebeld en vervolgens heb ik niks meer gehoord. Terwijl ik een vaste klant ben bij city clinics.. erg jammer. Hopelijk kunnen jullie hier wat van leren. De laatste keren is het mij ook opgevallen dat de afspraak tijden erg uitlopen en er te veel mensen te kort op elkaar zijn gepland. Wellicht dat hier aan gewerkt kan worden nu is het wachten totdat je aan de beurt bent tot wel 30 min na je originele afspraak tijd.. voorheen ging alles oké alleen de laatste tijd ben ik dus niet helemaal tevreden meer daarom mijn recensie.
Zeer vriendelijk en deskundig.
Hartelijke ontvangst, prima advies. Ik heb alleen het idee dat er te gehaast geprikt wordt (botox), waardoor ik nu voor de tweede keer -van mijn drie bezoeken- een blauwe plek kreeg. Niet fijn in het gezicht. Het smeren van Arnica-zalf heeft het herstel niet bespoedigd.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat u last heeft gehad van blauwe plekken. We delen uw feedback met de betreffende arts voor verdere optimalisatie van onze service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Nvt
Ik ga regelmatig naar City Clinic voor “ klein onderhoud”. Soms hebben E interessante aanbiedingen voor o.a. Profhilo. Het personeel is altijd vriendelijk en de sfeer relaxed en niet gehaast. De artsen nemen de tijd voor jou . Helaas , net zoals in Faceland, is er een grote wisseling van artsen . Ze komen en gaan weer …. Jammer … en zoals overal, de ene is soms beter dan de andere. Wel een kleine opmerking : ze adverteren met Botox maar ze hebben geen botox …. Botox blijft langer zitten dan merken zoals Bocouture ….
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat u niet geheel tevreden bent met de variatie in artsen. We delen uw feedback met betreffende afdeling voor verdere optimalisatie van onze service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Het is een goede en vriendelijke kliniek.
De afgelopen keren was ik al een paar keer wat minder goed geholpen. De behandeling was pijnlijk wat eerder niet zo was of na twee weken had ik niet het gewenste resultaat. Toen ben ik na de laatste keer toch maar gaan bellen om dit uit te spreken. De mevrouw aan de lijn was nogal geïrriteerd hierover en ik kon pas 3 weken later bij een ander terecht. Toen ben ik toch maar erachter aan gaan bellen of het niet eerder kon. Toen werd er gezegd dat het bij dezelfde behandelaar moest maar die had ik nu ook niet. Dus toch een afspraak sneller kunnen krijgen. Bij deze afspraak ook uitgesproken dat het pijnlijk was geweest en niet het gewenste resultaat. Hier had men geen boodschap aan. Ook dit begrijp ik want je kunt dingen niet meer terug draaien. Resultaat: nog pijnlijkere behandeling met nul verbetering. Ik durf geen nieuwe afspraak meer te maken.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat u niet tevreden bent met de klantenservice en het resultaat. We delen uw feedback met betreffende afdeling voor verdere optimalisatie van onze service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Nvt
Kom er heel graag. Zijn vriendelijk professioneel. Mooie deals.
Fijne arts en assistent, vakkundig, duidelijke uitleg.
Erg tevreden over Haarlem
Toppie
Altijd vriendelijk, professioneel en prachtig resultaat