Dissapointed with this 4th visit. Since Dr Cleo left the service leaves much to be desired. I was not received as usual, not as friendly and things weren't explained. I sent a mail 2 weeks after being injected with concerns which was ignored. In the past I would whatsapp Cleo and she would advise me. So will not be back.
De arts was niet echt vriendelijk, eerder stug en even snel spuitjes erin en de volgende cliënt. Dat kan vast anders!
Beste Nicole, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Veel wisseling met artsen. De laatst behandelende arts beviel mij erg goed. Hopelijk is zij er weer bij mijn volgende bezoek.
Beste Eva, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
De aanbieding met de wenkbrauwlift was echt geweldig. Ik had deze nooit uit mijzelf genomen maar nu deze er gratis bij zat een keer wel. Het resultaat is prachtig. Ik ben erg tevreden.
Prima. Snel, duidelijk.
Gemoedelijk, geen hoge drempel correct behandeld en waar voor je geld.
Goed geholpen, fijne uitleg. Ze namen alle tijd voor me. Prima prijs-kwaliteit verhouding
Beste Dennis, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Prima kliniek prettig personeel
Duidelijk direct bij het maken van een afspraak dat het betrof een eerste keer botox behandeling, en ik van de aanbieding gebruik wou maken de baby botox behandeling met kostenloos de wenkbrauw lift. Maar wel eerst met de arts wou overleggen wat dit precies inhield en wat eventueel complicatie zouden kunnen zijn. Uiterst vriendelijk aan de telefoon geholpen en kon na enkele weken terecht in Apeldoorn, en mocht ik het ma de uitleg toch niet zien zitten of erover wou nadenken of misschien wel direct de behandeling wou hebben dat dit allemaal kon. Eenmaal aangekomen, formulieren te hebben ingevuld werden wij door de arts ontvangen en kreeg Ik een uitleg wat mogelijk was, en omdat ik nog niet weinig lijntjes had zou behandelgebied, gesproken werdt er over zones, alleen voorhoofd en tussen de wenkbrauwen de beste behandeling zijn. Ik duidelijk aangegeven dit nieuw voor mij was en hier kwam door aanraden van een kennis, ik wou namelijk me wenkbrauwen iets hoger dat maakte naar mijn idee me blik iets opener, de arts beamde dit en ik heb ging accoord. Hierna bleek dat dus nu 2 zones behandeld waren en dus ik 2 keer €100,- moest betalen. Terwijl dit niet ge zegt was, ik kwam voor een baby botox. Mevrouw die mij en vriendin ontving gaf ook aan de arts aan dat het duidelijk aangegeven was en in de computer stond, echt ontzettend ongemakkelijk zat ik daar! De arts sprak over zones wist ik veel dat elke zone je apart moest betalen... Nu kreeg Ik wat korting en heb ik het maar betaald, maar netjes vond ik dit echt niet. Nu bijna 4 weken verder kon nogsteeds fronsen en wenkbrauwen zijn niet gelift, en als ik ze omhoog trek heb ik aan beide zijkanten van me hoofd twee rare bobbels. Ja frons is echt minder, en voorhoofd duidelijk rustiger, maar al met al wel teleurstellend. En nee, geen contact meer gehad met city clinics, zo ongemakkelijk gevoel aan over gehouden, terwijl ik er erg naar uit keek.
Ik ben goed geholpen en professioneel . De arts weet wat ik wil, en kan mij daarbij goede uitleg geven. Ik ben zeer tevreden
Prettig, vriendelijk, professioneel en prikken precies op de goede plekken waardoor het effect ook echt 6 maanden behouden blijft.
Ik heb nog rimpels waar ik ze weg wilde en mijn jukbeenderen zijn voller terwijl ik dat niet wilde. Filler bij jukbeenderen zou de ingevallen wangen strakker maken. Dit is absoluut niet het geval. Zonde van het geld. Bovendien zijn mijn jukbeenderen nog steeds heel erg gevoelig.
vriendelijk, geduldig en alle tijd voor je nemen en dat nog eens combineren met leuke acties op z'n tijd en goede prijzen.
Ze zijn vriendelijk. Ben heel blij met het resultaat en ze zijn niet duur. Dus ik zal City clinics bij iedereen aanbevelen.
Zeer goede ervaring: Kundige medewerkers die ook nog eens heel aardig zijn.
Aangenaam
Ik ben heel goed geholpen en duidelijk uitleg gekregen over de behandeling. Ik heb al enkele vrienden jullie Kliniek aanbevolen. Ga zo door.
De agenda liep uit. Na mij een boze mevrouw die nog meer afspraken had. Er werd mij te snel uitgelegd dat ik ook fillers in jukbeenderen moest nemen ipv alleen fillers in marionetlijnen. Ook de keuze welke soort filler werd niet besproken. Juvederm weet ik nu na onderzoek is het meest geschikt te voor marionetlijnen maar arts gebruikte belotero. Het moest allemaal snel. Arts had dorst. Maar ook haast! Ze zou fillers inmasseren maar dit duurde nog geen 30 seconden. Over het eindresultaat ben ik ontevreden. Na 5 weken nog steeds bobbels naast de marionetlijnen. Overfill? Verkeerde merk filler? Geen idee. Heb een vervolgafspraak.
perfect lieve arts