Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Super goed en lief geholpen ook na dat ik niet helemaal tevreden was is het super goed opgelost en nu helemaal tevreden top
Arts Awat legt alles goed uit . Uitstekende service Zeker een aanrader .
Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, mooie locatie, schoon, zorgvuldige, behandeling, verstand van zaken.
Het valt mij op dat het met de afspraken rommelig verloopt. ik krijg een bevestiging van een dag waarop ik niet heb afgesproken bijvoorbeeld, dit is al 2 keer gebeurd. Ook vind ik het vervelend dat ik meestal 15 minuten moet wachten.
Beste Esther, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Afraken worden vaak verschoven, als je dan op tijd bent loopt het altijd verschrikkelijk uit.
Beste Ria, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Meerdere keren nu geweest bij jullie en laatste twee keren twee zones gekocht op jullie advies 1 horizontale rimpel blijft. Geen zin meer om terug te komen. Geef t op
Professionele behandeling en netjes ontvangen.
1e keer botox in fronsrimpel, door Dr. Hassan gezet. Na 2 weken mooi resultaat maar helaas 2 weken later kwam de rimpel alweer in zicht. Controle afspraak door andere arts die zei dat er in mijn dossier stond dat er op 6 punten was gespoten alleen is er bij mij maar op 4 plaatsen gespoten. Dit heb ik aangegeven maar dit kon volgens de arts niet en na een uitgebreide uitleg werd ik met rimpel naar huis gestuurd. Wat ik vreemd vind is dat ik in mijn schoonheidssalon en nagelstudio meerdere mensen heb gesproken die ook bij dr. Hassan waren geweest en allemaal terug zijn gegaan omdat er niet genoeg botox was ingespoten. Ik voel me niet serieus genomen en ben dan ook niet blij. 99 euro betaald voor een resultaat van 2 weken.
Tevreden ook goede service achteraf.
Zeer goede ervaring, zeer tevreden!
tevreden,en voelt je op je gemak.
erg blj
Fijne ervaring. Arts dacht met mij mee. Ten tijde van mijn bezoek liep er een nieuwkomer mee, hier is keurig toestemming voor gevraagd. Tijdens de behandeling ging er wel wat aandacht uit naar vragen (medisch jargon) van deze nieuwkomer. Ik zal niet zeggen dat e.e.a. ten koste ging van mezelf maar het was wel aanwezig. Ik kan dit wegzetten onder het feit dat iedereen het moet leren maar weet niet of dit voor iedereen zo geldt. Anderzijds wist ik waar ik ja op zei.
Botox werkt niet naar tevredenheid
De behandeling wallen verwijderen aan beide ogen laten doen. Ontvangst en uitleg was prima. Behandeling was op zich wel ok, werd even niet lekker maar de arts heeft het rustig aan gedaan en me op me gemak gesteld waarna het goed ging. Alleen het resultaat is ****. Niemand in mijn omgeving heeft iets gezien, terwijl ik toch wel bekend sta en ik heel veel hoor wat heb jij een wallen zeg ga eens op tijd naar bed enzovoorts.
goed contact werkt netjes
alles is even aardig, attent, vriendelijk, naar mij toe, zoals ik het heb ervaren. Alles wordt goed uitgelegd en is duidelijk genoeg als we aan de slag gaan. Helemaal top!
Prima dokter erg vriendelijk en vakkundig