Graag zou ik een nieuwe afspraak willen maken voor kraaienpootjes rond de ogen
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Dit is de 2e keer dat ik de enquête invul. Graag mij hier over terug bellen. 0642269846 Niet tevreden en 559 euro weggegooid geld.
Makkelijk en to the point
Beste Michael, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
!!geweldig!!
Ben goed geholpen door twee aardige dames. Ben zeer tevreden met het resultaat.
Ik ervaar mijn bezoek aan de praktijk in Den bosch als zeer prettig, rustig praktijk ziet er mooi uit je voelt je op je gemak. Privacy toppie En de behandeld arts van mij is ervaren, goede uitleg erg vriendelijk en duidelijk in wat ze gaat doen
Goede ervaring met vriendelijk personeel en mooi resultaat!
Prettig, duidelijke informatie. Netjes geholpen. Prima prijs / kwaliteit verhouding
Heel prettig .goede uitleg vriendelijk
positief ben nu twee keer geweest goede prijs kwaliteit verhouding !
Heel vriendelijk,deskundig,zeer tevreden!
Supervriendelijke arts en assistente. Voelde me gelijk op mijn gemak en de behandeling en het resultaat zijn fantastisch!
Zeer tevreden. De keer daarvoor was t minder maar de laatste keer was t resultaat perfect!!!
Prima behandeling! - heb jullie al aanbevolen, mijn vriendin laat zich 28/7 behandelen :)
Uitstekend geholpen, vriendelijke arts/assistent en uitleg zeer duidelijk en perfect resultaat
Helaas twee maanden later niks meer zichtbaar van de lipfillers, wel werd verteld dat deze ongeveer 1 jaar blijven.
Super vriendelijk! Heel erg tevreden
Al vele lieve vriendinnen aan jullie gekoppeld
Gewoon perfect.
Zeer vriendelijke mensen stellen je erg op je gemak.
Ik ben 1x geweest zonder resultaat 359 euro en de 2e keer extra 200 euro betaald en nog geen resultaat. Heb via de nota van mij jullie daarover bericht zonder een bericht terug te krijgen. Dat voelt niet goed en ben absoluut niet tevreden. Wil zeker een compensatie in welke vorm dan ook.