Alles goed
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ik vond t super relaxed gegaan, goede uitleg, vriendelijk. Alleen achteraf vind ik het resultaat tegenvallen.
Beste Ingrid, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Prima soms wordt niet direct gereageerd op de bel, stuk Of assistente ziek.
Beste Susan, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Goede prijs kwaliteit prima.
Postlitief
Beste Sheila, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Vriendelijk! Goede uitleg. Medewerkers stellen je gerust. Behandeling is prima!
super! En super aardig allemaal!
Goede prijs kwaliteit verhouding
Fijne kliniek leuke vriendelijke arts gehad. Kom zeker weer terug !
Beste Rianne, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Heb laatst mijn lippen laten doen in den haag. Heb 1 ml . Na 2 weken terug geweest voor controle, heb aangegeven dat ik niet niet tevreden ben en toen werd gemeld dan moet je weer 200 betalen.. kom daar al best vaak en vind dit echt schandalig. En ben niet meer van plan om ooit meer daar te komen!
Voor de eerste keer fillers vond ik de uitleg mager. Ik had bijvoorbeeld wel gewild dat ze had laten zien hoe je ik mn lippen moest masseren. Dit deed ik namelijk te zacht waardoor ik bulten had. Ook waren mn lippen wat scheef, maar de arts heeft er toen wat extra in gedaan dus dat is top. Het ontvangst heb ik op slecht staan omdat het heel onduidelijk was waar je heen moest. Nietjes waren handig geweest
Beste Quincy, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Mooi subtiel resultaat! Ik kom zeker terug!
On ervaring geen resultaat ben naar mijn arts geweest en al uw info heb ik aan me advocaat door gespeelt
Goede ervaring, eerste en derde keer. Tweede minder, veel blauwe plekken die maar langzaam verdwenen.
Beste Charlotte, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics