Prima kliniek! Schoon/hygiënisch en makkelijk bereikbaar.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
I am very happy about the services provided by cityclinics. I had several types of botox treatments which were all done by professional and friendly doctors. The price is good compared to other institutions (e.g. in Germany). I would highly recommend it to others since I am satisfied with the service, which in turn I will also consider in the future.
Warm, professioneel, helder en snel.
Goede kwaliteit en vriendelijk personeel
Niets op aan te merken
Ben nu twee keer geweest bij dezelfde arts. Voelt vertrouwd dat een kundig iemand je 'spot-on' die paar prikjes geeft en die fronsrimpels zijn weer verleden tijd.
Beste Rob, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ben zeer tevreden
Prima,
Perfecte ontvangst in kantoor Nijmegen. Heldere uitleg van de arts. Vlotte en goede behandeling. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Goede prijs-kwaliteit.
Prettige service. Minpunten: wisselende artsen en prijs mag wat lager
Beste Kim, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Aardig ontvangst en aardig arts . Dit keer allren nket heel tevreden over het resultaat omdat er boven Mn wenkbrauw een soort Spock ( 2 rimpels ) zitten . Dat is jammer rn was de vorige keer niet
Beste Wendy, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Arts is zeer kundig en weet wat ze doet . Prijs kwaliteit is prima. Ik ben een zeer tevreden klant.
I am so happy ;) they give me look a extra toutch ;) and I am shining come back for sure
Uitstekende behandeling. Vriendelijke en ontspannen ambiance. Snelle afspraak bevestiging. Mooi resultaat.
Arts lijkt alleen te weten hoe hij de injecties moest zetten. Maar heeft geen kennis over waar de beste plek was in mijn geval. Komt in mijn ogen over als iemand die echt geen kennis van zaken heeft. Ik weet ook wel hoe ik een injectie moet zetten maar verwacht van zo een arts ook advies ed.
Ik heb groote Zakinthos onder mijn Ogen vanwege de Fillers.