Super leuke kliniek! Laagdrempelig! Vriendelijk en professioneel personeel!
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
tevreden over het resultaat en aardige mensen.
Zeer vriendelijk bij ontvangst, uitleg en behandeling. Ik ben zeer tevreden over resultaat.
goede kliniek, ook als je niet tevreden bent. Ik maak graag gebruik van de acties.
Beste Trijntje, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Helaas heb ik wel nogsteeds hoofdpijn en duizelig. Dit is na de behandeling van de botox. Ik weet niet dat hiermee te maken heeft of niet
Beste Feri, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Mijn ervaringen botox injectable en Boletero Intens zijn goed, dankzij deskundigheid arts in kliniek Arnhem.
Ik heb 2 x filler laten gedaan voor donkere Walen maar niet tevreden geweest Dikke blauwe vocht onder mijn ogen gekregen
prima ervaring...Ik zou alleen de afspraken wat ruimer maken voor evt een extra behandeling
Zeer tevreden en kom zeker terug dankjewel voor mooie werk
Ik had 2 weken geleden afspraak voor botox voorhoofdrimpels. Ik zie in midden van mijn voorhoofd verschil maar aan de zijkanten en haarlijn nauwelijks en doordat ik gratis wenkrbauw lift erbij kreeg heb ik nu boven mijn wenkbrauwen ook rimpel die ik daarvoor niet had. Dus waarschijnlijk heeft de arts niet echt op een goeie wijze botox geprikt/verdeeld Ga maar op zoek naar andere clinic die er meer gespecialiseerd in is.
Ik ben erg tevreden over de informatie, behandeling en resultaat! Afspraak maken kon snel en efficiënt.
Tot nu toe zeer tevreden
Eerlijk advies en mooi resultaat
Goede behandeling
Ik ben nu twee keer bij City Clinics geweest. En ik kom zeker weer terug. De sfeer is er heel fijn!
Afzegging van arts op de zelfde dag tot twee keer toe , Vind ik een min puntje . Voor de rest goed ontvangen wn geholpen
Duidelijke en vriendelijke arts.. Prima nabehandeling en service.
Pijnlijke ervaring, maar behandelend arts was erg begripvol en lief. Snelle behandeling, geen onnodig gedoe. Prima!
Beste Jantiene, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Nog erg veel beweging na 2week geleden gespoten te hebben.ze bieden een na controle aan maar houden alleen rekening met hun eigen agenda,als je niet kan zoals in mijn geval en het 1week later wilt inplannen dan heb je pech.