Perfect geholpen door zeer vriendelijke dames/ arts. Geen twijfel om een volgende keer weer te komen! Prima prijs kwaliteit!
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Zeer vriendelijke behandeling . Echter het resultaat is echt lelijk . Mijn wenkbrauwen zijn omlaag gedrukt. Dat geeft een boze uitstraling . Dus voor mij geen 2 e keer
Altijd een goede ontvangst en botox behandeling. Ik zou het alleen fijner vinden om te kunnen kiezen een of twee vaste artsen.
Mijn kraaienpootjes zouden worden behandeld daar voor 2de keer maar het is nog niet strak terwijl het wel glad kan.
Beste Heleen, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ik heb altijd een andere arts. Dat vind ik niet prettig.
Je wordt heel fijn op je gemak gesteld en goed geholpen. Resultaat is super mooi en heel natuurlijk.
Professionele en ongedwongen sfeer.ik ben altijd zeer tevreden.😍👌
Tevreden.
Mooie lokatie, leuke ontvangst met koffie. Prijs heel redelijk en goede sfeer, best gezellig.
Beste Marie-Louise, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Prima behandeld, goede uitleg, mooi gebouw, al zie je niet aan de buitenkant dat het een clinic is. Kortom, niks mis mee.
Zou volgens uw e-mail ook een gratis wenkbrauwlift krijgen, maar die vond de arts niet nodig. Onduidelijk waarom. Het had voor de hand gelegen dat ik die dan te goed zou houden, maar daar werd niets over gezegd. Ook kreeg ik bij binnenkomst het verwijt dat ik vorig jaar een slechte recensie over het plaatsen van fillers had geschreven.
Door botox behandeling op mijn voorhoofd zijn mijn oogleden zwaarder geworden (meer hangend) frons boven neus is niet minder eerder erger. Fillers bij mondhoek zorgen voor dikte waardoor er speeksel in mijn mondhoek veel aanwezig is. Lange tijd 2 blauwe ogen gehad. De uitkomst valt mij erg tegen.
Beste Debbie, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Heb elke keer iemand anders daardoor merk je verschil in benadering en werkwijze. En 1 keer heb ik 10 min voor de deur gestaan en werd er niet open gedaan. Daarna bood ze wel haar excusus aan.
Beste Kim, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Dena block is een super goede injectable arts , kwaliteit prijsverhouding is prima.
Beste Monik, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics