Ik heb recent iemand city clinicus aanbevolen. Een arts rade me aan iets niet te doen met een reden waarom niet, dit vind ik van expertise klantvriendelijk en professionaliteit uitstralen. Niet slechts geld willen vangen.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Voelde mijn er gelijk welkom
netjes geholpen tevreden met resultaat
Ik ben goed geholpen en ook tevreden over na controle.het resultaat is is heel goed.
Altijd fijn en behulpzaam kom steeds weer terug
Beste Frans, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Uitstekend uitleg wat er mogelijk is zonder commercieel praatje. Wordt goed meegedacht bij wat ik wil. Uitstekende behandeling en nazorg. Uiteindelijke resultaat is precies wat ik voor ogen had, natuurlijk. Ik zie er voor de omgeving goed uitgerust uit.
Prettige behandeling.
Goede Botox. Niet aangelengd en heb nu echt geen frons meer. Kreeg de wenkbrauwlift kado. Een succes, die hou ik er zeker in. Kom absoluut terug.
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Beste Maaike, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ik ben super geholpen bij City Clinics, mijn rimpels zijn verdwenen maar ik zie er nog steeds natuurlijk uit. Aardig personeel, deskundig advies en fijne service. Echt een aanrader.
Perfect!!!!
Voor de 4de x geweest voor een botoxbehandeling bij dokter Thomas. Altijd tevreden!
Arts geeft een goede uitleg, en plaatst de injecties voorzichtig. Van te voren zijn er goede afspraken gemaakt over de prijs. De gastvrouw en de arts zijn erg vriendelijk. Vervolgens heb ik twee weken enorme hoofdpijn gehad. Hiervoor heb ik meermaals contact opgenomen met de kliniek, maar geen reactie ontvangen. Ik ben vervolgens naar de dokter gegaan. Er is ook geen verschil te zien na de wenkbrauwlift/fronsrimpel, na de botox behandeling.
Ik kom terug
Beste Anneke, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ik ben niet tevreden van Botox behandeling omdat de frons nog steeds niet goed gedaan is dat is de tweede keer dat gebuurt twee jaar geleden had ik ook het zelfde probleem langs geweest niks ik zal iedere geval niet meer daar hen gaan zelfde prijs kan ik ergens anders ook heen kwaliteit is niet goed volgens mij.
Ben vaste klant bij jullie, maar dit keer heb ik bijna 2 weken met een blauw groen en zeer pijnlijk voorhoofd frons gelopen. Baalde daar enorm vN en weet ook nog niet of ik nog een keer wil risceren.
Beste Amanda, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Filler plaatsen ging prima. Aardige arts.