Ik vond het een erg prettige ontvangst en de uitleg was ook goed.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Super geholpen, eerlijk advies, Dr Awat Hassan is echt super.
Professionele ontvangst en duidelijke uitleg. Zeer tevreden met het resultaat. Zeer ontspannen sfeer, mooie locatie.
Prettig, laagdrempelig en zeer professioneel en klantvriendelijk.
Beste Susan, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Goede uitleg en vakkundige arts Zeer tevreden over het resultaat!
Beste Boryana, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Fijn
Kom er al jaren en kan alleen maar zeggen super tevreden.
JUllie waren aardig en hebben goed uitgelegd.
Beste Carmen, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Top arts
Ik moest heel erg lang wachten, drie kwartier, dit vind ik heel slordig!
Beste Marja, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ik: Oktober 2018: traangootjes 1 ml Belotero €359 Februari 2019: lippen volume 2ml Etermis 4 €449 Zeer ruwe, pijnlijke en kostelijke behandeling, met kwetsuurtjes, zwelling en blauwe plekken achteraf. Teleurgesteld over het resultaat dat amper of niet zichtbaar is. 2x melding gemaakt van ontevredenheid 1e afspraak, 2x afgewimpeld ("is ondertussen ook al maand geleden, afname resultaat normaal en bijspuiten filler afgeraden uit schrik dat filler zou doorzakken" en "dan zal jij gewoon meer filler nodig hebben".) Vriendin: Februari 2019: neus-/lippenplooi en overige rimpels 2ml Etermis 4 €449 Eveneens twijfel over volledige inspuiting van betaalde hoeveelheid. Wij zijn beide eind 30 (nog geen 40 😊) en het is niet zo dat we al enorme hoeveelheden filler nodig hebben om resultaat te verkrijgen. In het verleden (2016) elders 1e en enige fillerbehandeling laten doen en tot op heden resultaat/plezier van gehad. Helaas is deze dokter met pensioen en is er bij de collega een veel te lange wachttijd. City Clinics leek mij dan ook dé enige andere optie. Over de andere behandelingen ben ik tevreden, maar bovenstaande behandelingen gaven toch de doorslag om verder uit te kijken.
Heel vriendelijk ontvangen. Goede uitleg en goede behandeling. En het resultaat is top.
Prima tevreden goor , eerlijk advies en niet opdringerig om meer te laten doen