Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Altijd prima behandeld, en zo fijn dat iedereen de tijd neemt voor je. Echt een verademing. Prima!
Laatste x botox was perfect gedaan door Nadine graag wil ik haar de. Volgende afspraak weer.
Prettig, vriendelijk, duidelijk
Op mijn eerste afspraak werd ik vrolijk begroet en kreeg ik een duidelijke en uitgebreide uitleg. Als werd betrokken in het gesprek en ik kon veel vragen stellen. Het fijne was dat ik ook direct behandeld kon worden en dat de afspraak in 2 maal (voor touch ups) geregeld kon worden. Ik ben heel goed geholpen en heel erg gelukkig met het resultaat. Ik leef al heel mijn leven met diepe wallen en een vermoeide blik, maar de traangootbehandeling heeft zo goed geholpen. Ik zou willen dat ik hier eerder vanaf wist! Ik voel me meer zelfverzekerd en gelukkig. Heel erg bedankt!
Ik heb een aantal keren gemaild over mijn mislukte wenkbrauwlift. In eerste instantie werd ik gebeld en het advies was om nog een week af te wachten. Helemaal prima, dat snap ik. De dame aan de telefoon was zeer vriendelijk. Dus zo gezegd zo gedaan. Na een week weer gemaild aangezien het nog het zelfde was, geen reactie. Daarna weer gemaild en ook daar hoor ik niets op. Ook heb ik het contactformulier op de website ingevuld, ook daar wordt niet op gereageerd.
Beetje onwennig, was ook de eerste keer dat ik kwam voor injectables. De arts zou tijdens de behandeling iets meer uitleg kunnen geven over hetgeen komen gaat.
Beste Sabrina, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Zeer prettige arts!
Duidelijk advies, werd op mijn gemak gesteld, tevreden met resultaat.
Beste Jenny, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ontzettend tevreden over de service, fijn welkomst, goede uitleg over wat de mogelijkheden waren en de mogelijke bijwerkingen. Tevens erg natuurlijke behandeling. Ik ben zeker van plan om terug te komen!
Goede botox behandeling gehad tegen een eerlijke prijs.
Beste Sandra, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Prima. Prettige mensen. Was er op mijn gemak. Prijzen oke.
Wat mij betreft de enige kliniek in Nederland waar ik vertrouwen heb in de kundigheid van de artsen. Ik laat mijn botox/fillers normaal in het buitenland doen omdat de resultaten daar gewoon veel beter zijn en ik meermaals enorm ben teleurgesteld, maar ik ben zó goed geholpen hier dat ik de 'onderhouds' prikken hier met alle vertrouwen laat doen.
Botox werkt prima, maar alles erg gehaast. Misschien door de drukte van de botox aanbieding.
Beste Vera, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We zien je graag terug bij een volgende behandeling. Met vriendelijke groet, Team City Clinics