Deskundig en klantvriendelijk

Prettig contact, hygiënische omgeving, deskundig advies. Zeer tevreden.

Altijd vriendelijk en zo gepiept

Ik kom twee keer per jaar voor een botoxbehandeling. Altijd een leuke ontvangst, vriendelijk geholpen door de cosmetisch arts. En vergeet de prachtige nieuwe locatie niet! Zeker tevreden en kom er dus graag!

Super vriendelijk en getalenteerd personeel

Leggen alles goed uit, geven een eerlijk advies en dringen niets op. Super......

Kundig vriendelijke arts

Zeer kundige arts vriendelijk en geduldig.jammer dat jullie geen acties op dit moment hebben

Het was minder dan de vorige keer

Mijn vorige arts was iets deskundiger. Had nu best wel last van de behandeling. Liever weer mijn vorige arts

Resultaat bovenverwachting goed

Ben in Rotterdam bij dr M. Rademaker geweest voor 3 regio Botox en mijn lippen. Was super nerveus, eenmaal binnen en na het gesprek voelde ik me al helemaal op mijn gemak, Dr Rademaker is rustig luistert en neemt de tijd voor je, ook de passie voor haar vak blijft niet onopgemerkt, ze weet echt het juiste te doen , om je gezicht te verfraaien. En wat een resultaat, iets wat ik niet had verwacht. Vindt het super mooi geworden en ben dik tevreden. Dank je wel voor jullie een dikke 10

Zeer vriendelijk ontvangen. Goed en eerlijk advies.

Ik ben erg tevreden met het resultaat, ik straal weer. Goed geholpen door dokter Mandy Rademaker en de assistente.

Heel goed clinic .dr.jorij beste

Heel fijn voelde me welkom

Werd fijn ontvangen het liep uit maar vond het niet erg . Men luisterde goed naar mijn wensen en legt alles nogmaals goed uit. Wil volgende keer iemand meenemen die ook een behandeling wil en wou het samen doen is dit mogelijk

Dena is een fijne arts die heel benaderbaar is. Met je meedenkt en vriendelijk is. Ga altijd graag naar haar toe. Ik ben blij met het resultaat!

Ik ben heel tevreden over City Clinics tot nu toe.

Goede behandeling en goede service

Goede behandeling en goede service

Chaotische sfeer en behandelingen weinig persoonlijk en sympathiek.

Chaotische sfeer en behandelingen weinig persoonlijk en sympathiek.

Goede arts

Arts licht je goed voor Geeft eerlijk advies

Goede service, zeer professioneel

Heel goede ervaring bij city clinics maastricht, er wordt goed naar je geluisterd en eerlijk en duidelijk advies gegeven. Ben al bij meerdere klinieken voor lipfillers en wenkbrauwlift geweest, maar dit is echt de beste!! Doordat ze goed weet hoe ze de fillers moet injecteren, heb ik er veel langer plezier van dan bij de andere klinieken waar ik ben geweest, en ook een mooier resultaat!

Goede service Ze luisteren naar je wat je wensen zijn. Ik zal deze aan raden beter dan anderen.

Professioneel en snel plus betaalbaar

Professioneel en snel

Helemaal top! Ik ben super tevreden

Goede ervaring top!!!!

Prettige en professionele behandeling

Fijne ervaring. Rustige en duidelijke uitleg. Werd op mijn gemak gesteld en daarnaast een mooi en natuurlijk resulaat.

Erg prettig

Vakkundig en vriendelijk.

Zeer goed kwam er alleen 4 dagen later achtet dat k zwanger was. En dan mag je officieel niet.

Goede kundig mederwerkers die alle keus aan jou zelf over laten.

Zeer deskundige behandeling,aandacht voor de client

Zeer prettige en deskundige behandeling ! Aandacht voor de client.

Vriendelijk en deskundig.

Vriendelijk en deskundig.

Apeldoorn mondhoeken

Kwam voor marionetlijnen of/en mondhoeklift en toen ik in de stoel zat werd mij geadviseerd om de neuslippenplooi kin en mondhoeken te doen voor 700 euro ipv 359. Je ligt dan heel onzeker in de stoel en zij zei als je voor een goed resultaat wilt gaan adviseer ik je dat, het maakt je onzeker en je denkt dat zij het wel beter zal weten maar mijn gevoel zei wat anders en dat bleek ook. De mondhoeken hangen nog enmond is nu asymmetrisch en ik ben bijna 700 euro lichter. Voel me echt opgelicht ook omdat neus lippenplooi er amper was en er totaal geen verbetering zichtbaar is alleen is mijn mond nu ook asymmetrisch. 🥴 Kennis van mij ging voor Botox frons nou de frons zit er ook nog dus heel slecht en toen ze terug ging zeiden ze er niks aan te kunnen doen terwijl je na 2 weken echt wel kunt bijwerken. Niet met jou begaan en op geld belust. Ontvangst door ongeïnteresseerd iemand die helemaal niet past in een dergelijke salon en zo niet betrokken. Ze zat er wel maar waarom 🤷🏼‍♀️Het voelde totaal niet goed en ik had weg moeten gaan. Net klant gehad die ook daar afspraak heeft voor 3 zones Botox. maar die gaat hem afzeggen op mijn aanraden want zij zijn echt niet goed en ik spreek uit ervaring.

relaxed, op tijd en klantgericht

Makkelijk afspraak maken, duidelijk en snel

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen