Vriendelijk, goed geholpen.

Onprofessioneel!

Bij aankomst in de kliniek kreeg ik direct een gek gevoel. De gastvrouw was onprofessioneel en het leek alsof ze niet wist wat ze deed. Vervolgens was ik aan de beurt en werd ik slecht geïnformeerd over de behandeling. Op voorhand kreeg ik een andere prijs te horen en nazorg werd mij niet uitgelegd. Ik moest via via horen dat het belangrijk was om de eerste paar weken niet teveel in de zon te zitten. Echter ging ik twee weken na de behandeling op vakantie. Zo waren er nog wel een paar dingen waardoor ik geen fijn gevoel kreeg bij de kliniek. Ik heb dus geen goede ervaring met City Clinics

Geweldig!!

Gewoon top!

Het hele goede kliniek !!!!

Perfect !!!!!

Goed geluisterd naar wat ik wilde

Fijn , goed geluisterd wat ik wilde, alleen heb een idee dat bij mij de Botox snel afbreekt

Mooi service

Ik ben er tevreden mee

Erg fijn.

Ik voelde mij begrepen en had goed advies wat bij mij past! Zonder dat ik iets opgewonden kreeg. Gezellige gastvrouw en veel compassie van de arts.

Prima personeel en uiterst bekwaam

Ik werd goed geholpen en werd goed geïnformeerd.

Deskundig

Prima ervaring en deskundigheid.

Heel amicaal, professioneel en warm!

Heel warm, professioneel en voor resultaatgericht. Want daar gaat het mij ook om. Ontvangst is goed vanaf het moment aan de deur tot aan eind. waardoor je graag ook met plezier een vervolgafspraak maakt. Groetjes, Jetta Krasniqi

Slecht

Ik kwam er voor botox, en daar tekende ik ook voor,, maar kreeg bocouture, ingespoten ,, en dat blijft niet lang zitten

Tevreden!

Tevreden!

Een snelle en fijne ervaring waar ik zeer tevreden over ben!

Ik mocht op hele korte termijn op afspraak komen. De informatie die kreeg was kort en krachtig en erg professioneel. Ik voelde me zeer op mijn gemak. Kliniek was schoon en hygiënisch. De ingreep ging erg snel en bijna geheel pijnloos. Ik zag gelijk resultaat! Na een week was het resultaat verbluffend. Ik kom zeker terug bij City Clinics!

👍👍

Goede ervaringen

Vriendelijk en geruststellend ontvangen.

Drs. Awat Hassan is de enige vrouw die ik aan mijn gezicht vertrouw. Zeer zeker aan te bevelen! Tot nu toe alleen maar positieve reacties gehad.

Een hele fijne clinic waar je goede en een eerlijk advies krijg

Tevreden

Erg blij met behandeling

Kwalitatief goed

Behandeling werd zorgvuldig gedaan, dat gaf een goed gevoel

Zeer professioneel!

Ik kom al een geruime tijd in de kliniek in Arnhem en kan niets anders zeggen dat hey personeel uitermate vriendelijk en deskundig is. Hele lieve en zorgzame mensen met altijd geweldig resultaat en er word oprecht geluisterd naar de klant. Top bedrijf en ik kom er speciaal voor uit Portugal dus dat zegt genoeg lijkt mij. Mvg, Lissy Roke

All is ok!

Goede locatie en schoon Vriendelijke bejegening en deskundig

Goede ervaring.

Klantvriendelijk, gezellig, duidelijk

Top en super vriendelijk ! Ben zeer tevreden !

Helemaal top ben zeer tevreden !

Lieve vriendelijke artsen en assistenten

Helaas is mijn fronsrimpel minder goed gelukt dan de eerste behandeling.

Relaxed

Bij binnenkomst, enigszins nerveus, geeft de sfeer en de enthousiaste ontvangst gelijk rust.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen