Personeel is supervriendelijk, correct en duidelijk.

Je wordt vriendelijk naar de wachtruimte gebracht en verwent met een kop koffie. Tijdens de behandeling wordt alles heel duidelijk uitgelegd. Ze zijn supervriendelijk en klantgericht ik zal ze zeker aanbevelen !!!!.

Heel tevreden over de uitleg

Zeer tevreden over resultaat

Goede dienstverlening betrouwbare arts goed advies

Zeer goed vriendelijk goed advies

Prettige arts en assistent, nemen ook echt de tijd voor je.

Het vorige gesprek liep iets uit waardoor ik wat langer moest wachten, maar dat vond ik geen probleem. Toen ik aan de beurt wad werd er ook voldoende tijd genomen en werden vragen rustig en goed beantwoord. De behandeling was efficiënt en ik ben blij met het resultaat.

superaardig gastvrij ,schoon aardig keurig gewerkt

Goed ontvangen met een heerlijke kop koffie ,mooie locatie .Prima arts en aardig assistente ,

Mooi resultaat

Zeer goed geholpen en uitleg

Snel en correct geholpen

Goed en duidelijk uitgelegd

Ik heb mijn lippen gedaan en het was zeer pijnlijk bij mij en ze waren allebij heel lief en zorgzaam en ik ga nog een keer .

Klantvriendelijk en professioneel

Goede ontvangst, vriendelijk en korte wachttijd. Zeer tevreden met behandeling

Snel terecht, en top behandeld

Waar ik elders wel eens terugmoest om dat de botox niet goed gepakt had hier in 1 behandeling het gewenste restultaat. Ik kon snel terecht (fijn voor ongeduldige mensen like me) Prijs kwaliteit vind ik top.

Toegankelijk & goede ervaringen.

Ik ben elke keer tevreden over het resultaat. Word vriendelijk geholpen en maak regelmatig gebruik van de aanbiedingen. Super! Jammer alleen dat er elke keer andere artsen zijn. Verder helemaal tevreden!

Deskundig

Gastvrij en persoonlijk.

Uitstekende clinic

Keurig geholpen, ontzettend vriendelijk, goede uitleg, persoonlijk advies, hygiënische schone keurige clinic.

Alles was gewoon goed, deskundig en snel! Zelf na controle was niet nodig!!

Je word altijd op tijd geholpen. Het resultaat is super goed . Ik zal zeker anderen aanraden

Ik heb mijn voorhoofd en frons behandeld, ik was zeer tevreden met het resultaat.

Zie er afgetakkeld uit .iedereen zegt wat is er met je gezicht gebeurd. Oud en lelijk

Ik ben zeer ontebreden over alles

Deskundig

Erg prettig en deskundig, sluiten aan bij je vraag en wensen

Goede ervaring

Goede ervaring,goed advies ,kom hier zeker meer.

Kan er nog niets over zeggen

Twee keer nog niet goed aangeslagen

Ervaren en zeer kundige arts! Dr. Hassan is een topper.

Uitstekende service, fijne professionele mensen.

Keurig op tijd. Goede prijs. Eventueel terugkomst mogelijk als het effect niet perfect is. Zorgvuldig overleg, geen pressie om meer te doen dan waarvoor je kwam.

Always great and efficient

I have always enjoued my results. Appointments are quick and I feel very comfortable with all of the doctors

• Would you recommend us? Yes

Heel goed

Ze nemen genoeg tijd om voor de patient uit le leggen wat gaar gebeuren en geven ook tijd aan patient om een goede beslissing te nemen, ik ben tevreden met deze clinic.

Geweldig !

Alleen maar lof , omdat de ontvangst al super goed is en de de behandeling is op en top geweldig : Ps : Dk Awat is kanjer , wat een vakvrouw en geweldig lief mens.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen