Gezakte wenkrauwen en daardoor hangende oogleden.

Ondanks mijn waarschuwing dat de vorige keer mijn wenkbrauw was gezakt is er toch te veel botox in mijn voorhoofd gespoten door dr. Laura. (Voorhoofdsrimpels, frons en gratis wenkbrauwlift). Mijn oogleden hangen, mijn voorhoofd zit vast en ik kan geen mascara opdoen zonder knoeien. De gratis wenkbrauwlift heeft dus geen effect gehad. Ik zie er alleen maar erg vermoeid uit en mensen vragen of ik heb gehuild. Na 2 weken terug gegaan en bij dr. Dena terechtgekomen. Zij zag het probleem en ook zij gaf aan de ingespoten dosis te hoog te vinden, zeker na mijn waarschuwing. Dank aan dr. Dena voor deze erkenning en het bijspuiten van botox naast de wenkbrauwen. Nu is het een klein beetje beter maar ik kan nog elke ochtend huilen wanneer ik in de spiegel zie hoe deze behandeling is mislukt. Zou heel graag mijn geld (€198) terug willen!

Super tevreden

Super tevreden over de behandelingen! Goeie prijs/kwaliteit verhouding

Vriendelijk onthaal, professionele uitleg, ontspannen sfeer en goed geholpen.

Ik was erg zenuwachtig, maar ik werd hier goed in begeleid. Het ging er alkemaal professioneel aan toe, maar er was ook echt tijd voir het individu. Ik ben goed geholpen en kom zeker terug. Meer dan tevreden.

Vriendelijke ontvangst en goede uitleg

Vriendelijke ontvangst. Goede uitleg over de behandelingen

gewoon goed

gewoon goed

Top !

Altijd persoonlijke aandacht en een goed advies.

Fijn elke keer weer een cadeautje ookal betaal ik zelf

Zie boven

Vriendelijke ontvangst, echt een aanrader.

Vriendelijke ontvangst, echt een aanrader.

Mooi resultaat.

Goede ontvangst en begeleiding. Mooi en subtiel resultaat.

Snel en pijnloos

Ik ben echt tevreden

Professioneel en vriendelijk

Uitstekende arts

Behandeling was goed, en resultaat is ook prima (botox 1 gezicht deel) Een ding vind ik wel irritant elke keer is het wachten , afspraak om 11 uur en je word geholpen om 11:15.

Prima werk geleverd

Niets extra’s willen verkopen, snel en vakkundig geholpen. Ben heel blij met het resultaat. Én de prijs!

Prima geholpen

Heel klantvriendelijk en gezellig

Behandeling precies op afspraak en netjes gedaan👌

Behandeling precies op afspraak en netjes gedaan👌

prima behandeling

Enige minpuntje was dat ik een week met een blauwe plek op mijn voorhoofd liep. Dat had ik de eerste keer niet, en vond ik wel vervelend

goed!!

na controle en mail naar jullie was niet tevreden maar het is super opgelost met city clinic en Dena!!

Oog voor wat de klant wil

Ik moet eerlijk toegeven dat ik altijd om dezelfde arts vraag: mw. A. Hassan. Zij weet precies hoe mijn huid reageert en dat ik een natuurlijk resultaat wil: het hoeft niet allemaal super glad, je mag best zien dat ik geen 25 meer ben. Ze is erg vriendelijk en tijdens de behandeling legt ze uit wat ze doet en is opmerkzaam genoeg om te zien dat het af en toe een beetje pijnlijk kan zijn. Het eindresultaat is altijd even mooi!

Fijn ontvangst Eerlijk advies Behandeling 100 procent tevreden over

Professioneel, persoonlijk en kundig.

Ik voelde me erg op me gemak en al mijn vragen waren duidelijk beantwoord. Zeer prettige afspraak! Ga volgende zeker terug naar de vestiging in tilburg.

Altijd prima en klantvriendelijk en klantgericht

Al een aantal keer geweest en tot nu toe alleen maar prima met goed resultaat

Super advies, goeie resultaten

Je wordt meteen vriendelijk en persoonlijk ontvangen wanneer je binnenkomt. Het advies is goed en uitgebreid, voor- en nadelen worden duidelijk uitgelegd en er wordt je niks opgedrongen. De resultaten zijn prachtig!

Zeer vriendelijke professionele indruk !

Ik voelde me zeer op mijn gemak en ik zou zeker city clinics aanbevelen in mijn netwerk.

😊

Geen poespas. Vriendelijk, adequaat en goed

Plezierig. Luisteren goed. Bespreken goed je wensen

Oranjesingel 26