Prima ervaring, kundige mensen

Prima geholpen

Slecht

Ik kwam daar aanlopen en de twee dames hebben mij gevraagd of ik eerder ervaring had met Botox en ik had aangegeven van niet. Ik had gehoopt dat ze mij meer zouden vertellen over de behandeling of het product maar dat was niet zo. Het voelde als een lopende trein. Ik had helemaal niet het idee dat er tijd voor mij werd genomen. Bij binnen Komst keek de blonde dame heel zuur. Ik gaf aan dat ik ook twijfelde om een traangoot filler te nemen maar ze had zo veel ***** dat ze daar niet eens op in ging ze probeerde mij niks te verkopen. Het leek wel alsof ze serieus een hekel had aan haar baan. maar goed voor de rest ziet mijn frons er vee beter uit. Misschien een tip voor je neem mensen aan die je klanten goed behandelen. Want goeie service zal de klant altijd bij blijven

altijd vriendelijk en duidelijk in uitleg

Gewoon goed

Prima, netjes geholpen en alle vragen worden direct beantwoord.

top

mooie, nette, schone kliniek met een vriendelijke gastvrouw en arts.

Klantvriendelijk efficiënt en betrouwbaar

Snel- betaalbaar -mooi resultaat

Een duidelijk uitleg over de behandeling Mooi resultaat Geen wachttijden Super tevreden Bedankt! !

Niet tevreden.

Ik heb een liquid facelift gehad eind maart en in mei zag je der helemaal niks meer van.

Fantastisch!!

Hele fijne Clinic en hele fijne mensen. Wordt goed aar je geluisterd. Echt top!!

Deskundig

Vlotte behandeling, duidelijke uitleg en deskundig personeel!

Prima geholpen met goed resultaat

Vriendelijke mensen, deskundig

de laatste keer toen ik bij de clinics was ervaar ik goed was kort maar duidelijk .

Voor de eerste keer ben ik eindelijk erg blij van het resultaat . Ik wil graag bij deze arts blijven doen want ik had bij haar echt goede gevoel dat ze heel goed weet wat ze bezig is.En echt na 3 dagen resultaat had nooit zo. Juiste hoeveelheid .Heel blij .

Eerlijk advies krijgen

Ze geven eerlijke adviezen en werken correct. Aardige mensen allemaal.

Heel blij met het resultaat 💗

Heel blij met het resultaat 💗💗

Perfect geholpen!

Ik belde voor een afspraak en ze hadden nog snel een plekje vrij. De arts heeft goed advies gegeven. Mijn wensen zijn gehoord en dit heeft geresulteerd in een mooi resultaat. Ik ben heel tevreden en kom zeker weer.

Professionele clinic

Super geholpen na controle afspraak

Fijne prettige sfeer met het juiste resultaat

Kom zeker terug!

Helemaal Top !

Hele goede prijs kwaliteit verhouding ben super blij met het resultaat !!

Voor de tweede keer mijn fronsrimpel laten behandelen. Erg blij met het resultaat!

Erg vriendelijk

Nog snel even nacontrole gehad vanwege mijn vakantie. Vriendelijke dames.

laagdrempelig en goed

vriendelijk en correct, geen poespas.

Vakkundig

Vriendelijk en vakkundig geholpen en mooi resultaat

Zorgvuldig en aardige arts die de tijd neemt.

Erg goed

Bij City Clinics voel ik mij altijd prettig. Aardig personeel die verstand van zeker hebben. Goede prijs/ kwaliteits verhouding .

Prettige benadering, goede uitleg, mooi resultaat!

Ik vond het heel prettig dat de arts de tijd nam om te luisteren naar mijn wensen en daar ook echt iets mee deed. Ik ben heel blij met het resultaat: dat is heel natuurlijk, subtiel en passend bij mijn gezicht.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen