Prettig in omgang, laagdrempelig

Aardige en kundige arts

Erg fijn geholpen

Zeer professionele benadering bij binnenkomst, goede uitleg met uitgebreide intake en advies. Goede behandeling met mooi resultaat. Fijne kliniek op goede locatie: makkelijk bereikbaar.

Ging goed

Ik heb fillers genomen ziet er goed uit maar de ene kant is dikker dan de andere kant

Heel fijne kliniek. Heel professioneel. Erg blij mee!

Klantvriendelijk

Je wordt vriendelijk ontvangen. Er wordt gevraagd wat je wilt en daarna duidelijk uitgelegd wat de behandeling precies inhoud en wat ze gaan doen. Ik vind dit erg prettig.

Kundig advies en fijne sfeer

Werd de tijd genomen om te luisteren naar mijn wensen. Leuk laagdrempelig babbeltje maakte de sfeer prettig

Snel, vriendelijk en prima afhandeling

Dit was mijn 4e bezoek in 2 jaar. Ik had elke keer een andere arts gehad. Dat werd netjes benoemd door de aanwezige arts en er werd beloofd dat zij mij voortaan zal behandelen. Dat lijkt me prettig. Ontvangst is prettig, behandeling ging snel en goed. Resultaat is goed.

Top!

Voorheen was ik klant bij Faceland, maar na de eerste keer bij City Clinics, ga ik niet meer terug naar Faceland. Ontzettend fijn en goed geholpen en fijn dat er mee gedacht wordt en er genoeg ruimte is voor een grapje en een lach. Echt een fijne ervaring die ik zeker blijf herhalen! Reuze bedankt!

Heel goed resultaat

De arts is vakkundig, heel empatisch en werkt zorgvuldig. Resultaat botox en fillers is subliem. Ik kom vanuit Zwitserland speciaal naar Maastricht om me door deze arts te laten behandelen, zo tevreden ben ik.

Professionnel!!!!

Geven erg goed advies

prettig en vakkundig goed advies en zeker voor herhaling vatbaar.

gelijk op gemak gesteld en plezierig contact

Awat Hassan heeft mij goed geholpen en goed advies gegeven

Ik heb moeilijk periode in mijn leven gehad met veel verdriet en boosheid, ik had het gevoel dat dat ook zijn sporen in mijn gezicht had achtergelaten. Awat Hassan heeft mij goed geholpen en goed advies gegeven. Als ik nu in de spiegel kijkt zie ik een gezicht wat minder boos en verdrietig uitziet. Hierdoor reageren mensen anders, ik wist niet dat een paar prikjes zoveel konden veranderen.Ik ben er blij mee.

Prima, maar aanwezigheid artsen matig

Fillerbehandeling gehad, echter na elke dagen werd duidelijk dat de hoeveelheid niet gelijk bleef aan beide kanten, zodoende wilde ik graag een nacontrole afspraak. De arts die mij behandeld heeft zit echter niet al te vaak op de locatie in mijn omgeving. Als je dan zelf ook werkzaam bent betekent dit dat een nacontrole wel eens een hele tijd kan duren. Voor mij reden om voortaan elders te kijken, ondanks de prima ontvangst en uitleg. Als je elke dag vrij bent dan zul je daar geen probleem mee ondervinden.

Doelgerichte service met prachtig resultaat

Cityclinics is een fijne plek om snel, discreet en zorgvuldig geholpen te worden, voor een goede prijs

2 zones laten prikken met Botox voor het eerst ! Frons heel tevreden over, kraaienpootjes had ik iets meer van verwacht misschien volgende keer!

er is altijd een vriendelijke onthaal

de uitleg is super goed en je wordt op je gemak gesteld

Ze luisteren echt naar je. En geven deskundig advies. Super service ook en mooi resultaat

Zeer tevreden. Nemen de tijd voor je. Ze zijn erg ervaren en leveren mooi en natuurlijk resultaat.

Zeer kundig!!!

Complimenten voor dokter Awat en Amir! Beide zeer kundig in behandelen en het geven van eerlijk advies! Ook als een behandeling van een zone NIET nodig is! Altijd weer prachtige resultaten! Ook de gastvrouwen zijn zeer vriendelijk! Elke keer weer een warm welkom! Daarnaast het hele jaar door leuke acties en breng je een klant aan, dan krijg je €25,- korting! Kortom, helemaal tevreden over City Clinics Maastricht en ik ga nergens anders meer voor Botox en Fillers!

Goede uitleg, vakkundige arts en gewenst resultaat

Aardige en kundige arts en assistente. Goed bereikbare locatie, mooi resultaat en een afspraak is heel snel gemaakt.

Tevreden

Tessa en George zijn super deskundig. Ze zijn mijn favoriete artsen .

Redelijk tot goed.

Ik kreeg een babybotox wat prima was. Maar de rimpels aan de zijkanten zitten er nog, daar was ik al bang voor dat dit niet zou lukken! Verder goed.

na een flinke dosis hoofdpijn, zie ik eindelijk wat resultaat.

Na wat hoofdpijnklachten, zie ik nu wel resultaat. Ik heb nog steeds last van een dof gevoel in mijn hoofd. Ik weet niet of het iets met de botox te maken heeft of dat ik gewoon last heb van mijn holtes. Ik vind wel dat dit lang aanhoudt.

Heel tevreden met het resultaat!

Luisteren goed naar de wens, adviseren heel duidelijk van te voren over eventuele risico’s. Zijn erg vriendelijk en begeleiden goed tijdens de behandeling. Zeer tevreden

top

precies wat ik wilde

Goede behandeling!

Erg prettig! Ik was in het begin best wel zenuwachtig. Ik wist ook niet wat ik kon verwachten. Maar alles als fijn ervaren. Ik ben er heel erg blij mee.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen